18 °C Budapest
Front view of the sun coming down at Fort Lauderdale canals. Abbreviated Ft. Lauderdale is known as the Venice of America, due to its extensive and intricate canal system. Yachts moored on canal against cloudy sky at sunset in Las Olas Boulevard, Fort Lauderdale. Las Olas Boulevard is the main touristic street and is sorrounded by canals, luxury yachts and amazing residential houses.

Kihúzták 2021 utolsó szuperlottóját: egy magyar is szerencsésnek mondhatja magát

2022. január 1. 09:05

Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2021/52. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten egyetlen játékos sem ütötte meg a főnyereményt.

Az Eurojackpot nyerőszámai az 52. játékhéten: 7; 16; 36; 42; 43; 6, 8.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezen a héten nem született telitalálat. Így a jövő heti várható főnyeremény bruttó 24 millió euró, azaz 8,8 milliárd forint lesz az Eurojackpoton.

A legmagasabb magyar nyeremény az Eurojackpot 52. heti sorsolásán nettó 1 656 055 forint volt, a 4+2 találatért járó járó összegnek egyetlen magyar örülhetett. A további nyeremény-osztályokban több mint 22 ezer magyarnak volt szerencséje.

KATTINTS! Friss hírek, nyerőszám kereső EUROJACKPOT aloldalunkon

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
A Hatoslottó nyerőszámai a 20. héten

Kihúzták a Hatoslottó 2022/20. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálat, így a 21. héten már  1 milliárd 390 millió forintért játszhatnak a játékosok.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?