Ilyen luxusban él Fábry Sándor kollégája - elképesztő fotók

2011. október 5. 17:13

Hatalmasat bukhat luxuspalotája eladásán Fábry Sándor amerikai kolléganője Allen Lee DeGeneres. A méltán híres Ellen DeGeneres talk show Emmy díjas háziasszonya hiába költött el ugyanis mintegy 80 millió dollárt (18 milliárd forint) a birtokra, most alig 50 millió dollárért (11,25 milliárd forint) kínálja azt megvételre.

Az amerikai telvíziós talkshow-k legendás háziasszonya, Ellen DeGeneres mintegy 30 millió dollárért (6,75 milliárd forint) vásárolta meg korábban az eredeti házat a hozzá tartozó birtokkal együtt. Majd további 48 millió dollárt (10,8 milliárd forint) költött el, hogy megvásárolja a környező telkeket is.

 

(Forrás: dailymail.co.uk)


A birtokon elképesztő luxus fogadja a látogatókat. Található rajta egy 850 négyzetméteres főépület, mely előtt hatalmas feszített víztükrű medence gondoskodik a maximális kényelemről. A főépület mellett további két vendégház is helyet kapott a birtokon, melyek egyenként mintegy 700 négyzetméteresek.

 

(Forrás: dailymail.co.uk)


Hiába a hatalmas méretek és a luxuskialakítás, a műsorvezető alig 49 millió dollárt (11,025 milliárd forint) kér a palotáért. Úgy tűnik az amerikai ingatlanpiaci boom jókora veszteséget okoz a műsorvezetőnek is, hiszen amennyiben "csak" ennyiért sikerül eladnia otthonát, úgy mintegy 30 millió dolláros (6,75 milliárd forint) veszteséget lesz kénytelen elkönyvelni.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

(Forrás: dailymail.co.uk)

 

NAPTÁR
Tovább
2021. május 12. szerda
Pongrác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?