21 °C Budapest

Sokmilliós bérleti díj és budai luxus várja a celebcsaládot

2010. augusztus 27. 05:22

Ideiglenesen Magyarországra költözik Angelina Jolie - állítják egybehangzó sajtóértesülések. Ingatlanszakértők szerint nem lehetetlen Budapesten olyan lakást találni, ami megfelel a szupersztár és családja különleges életvitelének.

A The Sun című brit bulvárlap információi szerint az Oscar-díjas színésznő a hétvégén gyermekeivel Magyarországon járt, hogy rátaláljon arra az ingatlanra, amely a család otthonául szolgálhat arra az időre, amíg a színésznő rendezőként kipróbálja magát új filmjében.

Angelina Jolie, várhatóan ősz végén kezdi legújabb filmje forgatását, ezúttal azonban rendezőként veszi ki részét a munkából. Az alkotás a délszláv háború idején játszódik, és úgy tudni, egy részét Magyarországon forgatják.

Milyen lakást kereshet Angelina Jolie?

Egy filmforgatás hónapokig eltarthat, a világ egyik legnagyobb filmsztárja pedig különleges körülményeket igényel. A Pénzcentrum által megkérdezett ingatlanszakértő szerint nem lehetetlen Budapesten olyan lakást találni, amely maradéktalanul kielégíti a szupersztár és családja különleges szükségleteit. Angelina elsősorban a legjobb adottságokkal rendelkező budai negyedekben, konkrétabban a II. és XII. kerületben találhat magának megfelelő otthont a forgatás idejére.

Százmilliós széfet nyitott Sebestyén Balázs? Képeken az Év Háza - Kattints

Ebben a két budai kerületben akadnak olyan villák, amelyek megfelelő alapterülettel rendelkeznek (Angelina ugyanis családostól érkezik), jól elzárhatóak a külvilágtól és a kíváncsi szemektől, megfelelően védhetők, valamint akár nagyobb személyzet elhelyezésére is alkalmasak. Egy ilyen villa havi bérleti díja 3-6 millió forint körül, sőt, e fölött is lehet.

Az interneten böngészve több tucat luxusingatlant, villát is találtunk, melyek esetleg szóba jöhetnek Angelina számára. Akad közöttük egy nagykövetség és nagyköveti rezidencia együttes céljára ajánlott rózsadombi villa - mely mellesleg Rózsadomb legnagyobb, 5000 négyzetméteres telkén található - több, mint 1600 négyzetméteres lakóterülettel, havi 14 ezer eurós bérleti díjért.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Találtunk egy "nyugalom szigeteként" hirdetett ingatlant is a Normafánál, 2300 nm-es ősfás telken, 1997-ben épült 700 nm-es, 3 szintes villa épülettel, melyben 10 szoba, egy külön bejáratú 60 nm-es lakás található, mindezt havi 12 ezer euróért. Ez az ingatlan védelmi szempontból is alkalmas lehet Jolie-ék számára, hiszen az utcába való behajtás csak a célforgalom számára engedélyezett.


Szintén intereneten bukkantunk rá egy királyi rezidenciának is nevezhető ingatlanra, amely "az egyik legnevesebb magyar belsőépítész munkája, aki a nagy teraszokat, nagyvonalú életteret az eleganciára és a panorámára fókuszálva alkotta meg." A Széchenyi-hegy oldalán elhelyezkedő 4 szintes épületben a szintek között lift működik, 8 autó számára alkalmas teremgarázzsal felszerelt, kis, szeparált vendéglakrésszel rendelkezik, és teljes biztonsági riasztórendszerrel felszerelt. Mindezt szintén havi 12 ezer euróért.

A felsorolást még sorolhatnánk, a Hollywoodi életérzést sugárzó villlától a Goa stílusban épült ázsiai minimál rezidenciáig, melyek közül még az építészet iránt szenvedélyesen érdeklődő Brad Pitt is bátran válogathat.

Erről ne maradj le!
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2022
A jövő vállalata - Zöld az út a fenntarthatóság felé!
Portfolio Digital Transformation 2022
Szektorokon átívelő tudás a belső folyamatoktól a termékig!
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?