14 °C Budapest

Sokmilliós bérleti díj és budai luxus várja a celebcsaládot

2010. augusztus 27. 05:22

Ideiglenesen Magyarországra költözik Angelina Jolie - állítják egybehangzó sajtóértesülések. Ingatlanszakértők szerint nem lehetetlen Budapesten olyan lakást találni, ami megfelel a szupersztár és családja különleges életvitelének.

A The Sun című brit bulvárlap információi szerint az Oscar-díjas színésznő a hétvégén gyermekeivel Magyarországon járt, hogy rátaláljon arra az ingatlanra, amely a család otthonául szolgálhat arra az időre, amíg a színésznő rendezőként kipróbálja magát új filmjében.

Angelina Jolie, várhatóan ősz végén kezdi legújabb filmje forgatását, ezúttal azonban rendezőként veszi ki részét a munkából. Az alkotás a délszláv háború idején játszódik, és úgy tudni, egy részét Magyarországon forgatják.

Milyen lakást kereshet Angelina Jolie?

Egy filmforgatás hónapokig eltarthat, a világ egyik legnagyobb filmsztárja pedig különleges körülményeket igényel. A Pénzcentrum által megkérdezett ingatlanszakértő szerint nem lehetetlen Budapesten olyan lakást találni, amely maradéktalanul kielégíti a szupersztár és családja különleges szükségleteit. Angelina elsősorban a legjobb adottságokkal rendelkező budai negyedekben, konkrétabban a II. és XII. kerületben találhat magának megfelelő otthont a forgatás idejére.

Százmilliós széfet nyitott Sebestyén Balázs? Képeken az Év Háza - Kattints

Ebben a két budai kerületben akadnak olyan villák, amelyek megfelelő alapterülettel rendelkeznek (Angelina ugyanis családostól érkezik), jól elzárhatóak a külvilágtól és a kíváncsi szemektől, megfelelően védhetők, valamint akár nagyobb személyzet elhelyezésére is alkalmasak. Egy ilyen villa havi bérleti díja 3-6 millió forint körül, sőt, e fölött is lehet.

Az interneten böngészve több tucat luxusingatlant, villát is találtunk, melyek esetleg szóba jöhetnek Angelina számára. Akad közöttük egy nagykövetség és nagyköveti rezidencia együttes céljára ajánlott rózsadombi villa - mely mellesleg Rózsadomb legnagyobb, 5000 négyzetméteres telkén található - több, mint 1600 négyzetméteres lakóterülettel, havi 14 ezer eurós bérleti díjért.

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Találtunk egy "nyugalom szigeteként" hirdetett ingatlant is a Normafánál, 2300 nm-es ősfás telken, 1997-ben épült 700 nm-es, 3 szintes villa épülettel, melyben 10 szoba, egy külön bejáratú 60 nm-es lakás található, mindezt havi 12 ezer euróért. Ez az ingatlan védelmi szempontból is alkalmas lehet Jolie-ék számára, hiszen az utcába való behajtás csak a célforgalom számára engedélyezett.


Szintén intereneten bukkantunk rá egy királyi rezidenciának is nevezhető ingatlanra, amely "az egyik legnevesebb magyar belsőépítész munkája, aki a nagy teraszokat, nagyvonalú életteret az eleganciára és a panorámára fókuszálva alkotta meg." A Széchenyi-hegy oldalán elhelyezkedő 4 szintes épületben a szintek között lift működik, 8 autó számára alkalmas teremgarázzsal felszerelt, kis, szeparált vendéglakrésszel rendelkezik, és teljes biztonsági riasztórendszerrel felszerelt. Mindezt szintén havi 12 ezer euróért.

A felsorolást még sorolhatnánk, a Hollywoodi életérzést sugárzó villlától a Goa stílusban épült ázsiai minimál rezidenciáig, melyek közül még az építészet iránt szenvedélyesen érdeklődő Brad Pitt is bátran válogathat.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?