15 °C Budapest
Sopron, 2021. november 15.Gedéné Lona vezetõ ápoló fertõtleníti egy férfi karját, mielõtt beoltja a német-amerikai fejlesztésû Pfizer-BioNTech koronavírus elleni oltóanyag, a Comirnaty-vakcina harmadik, emlékeztetõ adagjával a soproni kórházban kialakított oltóponton 2021. november 15-én.MTI/Filep István

Napirenden a kötelező harmadik oltás Magyarországon: nekik kellhet az újabb dózis

2021. november 16. 09:35

Napirenden van az egészségügyi dolgozók kötelező harmadik oltása. Kiderült az is, hogy minden minisztériumban elvárt az oltás felvétele.

Napirenden van az egészségügyi dolgozók kötelező harmadik oltása - közölte a Koronavírus Sajtóközpont az atv.hu megkeresésére.

Megjegyezték, a legfontosabb, hogy az oltatlanok mielőbb vegyék fel az oltást, hiszen a legerősebb védelem a betegség súlyos lefolyása ellen. Mindenkinek ajánlott a harmadik oltás felvétele, aki elmúlt 18 éves és már több mint 4 hónap eltelt a legutóbbi oltása óta - tették hozzá.

A Kormányzati Tájékoztatási Központnál rákérdeztek arra is, hogy mely tárcáknál rendeltek el kötelező oltást a korábbi kormányhatározatnak megfelelően. Erre azt a választ kapták, a jogszabálynak megfelelően minden minisztériumban elvárt az oltás felvétele. Erről a dolgozókat a mai napig értesítették a minisztériumok.

Címlapkép: Filep István, MTI/MTVA

NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem