13 °C Budapest
Nem ment a védettségi app: cikiben maradt, akinek pont akkor kellett volna az igazolás

Nem ment a védettségi app: cikiben maradt, akinek pont akkor kellett volna az igazolás

2021. június 30. 15:56

Az EESZT-alkalmazásba bejelentkezve a COVID-oltásigazolás menüpontban az alábbi üzenet fogad jelenleg több felhasználót: "Az EESZT rendszerében ehhez a TAJ-számhoz nem került rögzítésre COVID elleni védettséget biztosító oltás."

Frissítés: 17 óra után ismét működött a rendszer, immár bővebb információkat közöl az illető oltásáról. Ahogy gyanítottuk, az átállás miatt volt elérhetetlen a rendszer. 

Ennek hátterében valószínűleg az áll, hogy júliusra ígértek egy új fejlesztést, amely által leolvashatóvá válik, hogy az applikáció használója mikor kapta meg a második oltását, sőt az is, hogy a koronavírus ellen milyen típusú vakcinát kapott. A Google Play áruházban EESZT-alkalmazás néven, az App Store-ban pedig EESZT Lakossagi néven elérhető védettséget igazoló applikáció most azonban olyan üzenetet ír, amely szerint a felhasználójának oltása nincs rögzítve a rendszerben.

Az EESZT rendszerében ehhez a TAJ-számhoz nem került rögzítésre COVID elleni védettséget biztosító oltás

- írja a COVID-oltásigazolás menüpont az EESZT-alkalmazásban.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

A védettséget igazoló kártyán lévő QR-kódot azonban be lehet olvasni fennakadás nélkül.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

NAPTÁR
Tovább
2024. április 19. péntek
Emma
16. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm