1 °C Budapest

Címke: varjú lászló (10 cikk)

Pénzcentrum | 2013. február 1. 10:43

Van megoldás a devizahitel-csapdára! Mesélnek a megfejtők

Felfokozott hangulat uralkodik azon a pénteki konferencián, amit Doubravszky György, a pénzügyi jogok nemrég kinevezett biztosa szervezett. A "Hiteles párbeszéd" a "devizahitel" probléma lehetséges megoldásairól nevű rendezvényen közgazdászok, a hiteleseket képviselő civil szervezetek vezetői valamint a Magyar Bankszövetség vesz részt - a Pénzcentrum.hu a helyszínről tudósít, cikkünk folyamatosan frissül.

Pénzcentrum | 2009. augusztus 14. 11:32

Folynak az uniós útfelújítások Pest megyében

Jól haladnak a kivitelezők Pest megyében annak az öt mellékútnak a felújításával, amelyek a Közép-Magyarországi Operatív Program keretében válnak európai színvonalú utakká. Az uniós támogatással, összesen mintegy 2,1 milliárd forintból megvalósuló kiemelt projekteket pénteken mutatták be Szigetszentmiklóson.

Pénzcentrum | 2009. március 25. 15:15

Kastélyfelújítás Borsodban: Mi kerül 2,2 milliárdba?

Az Észak-Magyarországi Operatív Program Turisztikai Attrakciók Fejlesztése keretében elkezdődhet az edelényi Kastélysziget Kulturális - Turisztikai Központ csaknem 2,2 milliárd forintos kiemelt projektjének kivitelezése. A több mint 1,8 milliárd forint uniós támogatással megvalósuló fejlesztés révén megújul és új funkciókkal bővül Magyarország egyik legnagyobb barokk kastélya.

Pénzcentrum | 2009. március 23. 08:15

Kárpótolják az árfolyamon bukó pályázókat!

Az uniós forrásokra pályázó, de a forint árfolyamváltozása miatt veszteséget elszenvedő vállalkozók számára kompenzációs eljárást dolgoz ki a gazdasági tárca.

Pénzcentrum | 2009. március 4. 11:45

Szily, Ybl, Petrik: 2,6 milliárdos támogatás

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv támogatásával újabb három fővárosi szakképző intézmény nyert el összesen mintegy 2,65 milliárd forintot iskoláik fejlesztésére.

Pénzcentrum | 2008. szeptember 18. 11:05

Uniós forrásoknak köszönhetően megkezdődhet a Gödöllői Királyi Kastély komplex fejlesztése

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv támogatásával közel 2000 m² területen megújul a kastélyépület, megnövekszik a kiállítótér, így magasabb színvonalú kiállítások, nagyrendezvények megtartására is alkalmassá válik. Átépítik az egykoron a királyi gyermekek lakosztályaként működő Gizella-szárnyat, amely kiállítóteremként kap új funkciót. A Rudolf-szárnyban múzeumi tér kap helyet, mely időszaki kiállítások helyszíneként, valamint interaktív bemutatóhelyként működik majd. Befejeződik a Sörpince rekonstrukciója is. A Kastélypark 52 ezer m²-en nyeri vissza régi pompáját, megszépül a Bástya alatti tér és megújul az Erzsébet terasz és lépcső is. A látogatható területeket teljes mértékben akadálymentesítik.

Pénzcentrum | 2008. szeptember 12. 11:06

Biztonságosabb útszakaszok Pest megyében

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében több mint 1700 milliárd forint fordítható az elkövetkező években elsősorban a gyorsforgalmi úthálózat és a főutak fejlesztésére - ezek az ország versenyképessége és a régiók elérhetősége szempontjából rendkívül fontos beruházások.

Pénzcentrum | 2006. április 10. 13:17

Megegyezett az MSZP és az SZDSZ

Az SZDSZ 55, az MSZP három helyen lépteti vissza jelöltjeit a második fordulóban - adta hírül az InfoRádió.