Címke: m0-ás autópálya (20 cikk)

Pénzcentrum | 2013. január 23. 16:11

Kátyúk lassítják a közlekedést a magyar autópályákon

Kitartóan harcol a téli kátyúk ellen az Állami Autópálya Kezelő Zrt. (ÁAK). A társaság szerdai közleménye szerint több autópálya-szakaszon is lassítani kell a forgalmat az úthibák miatt.

Pénzcentrum | 2011. október 24. 15:03

Építkeznél? Fillérekért vehetsz telket ezekben a megyékben

A válság első két évében közel 40 százalékkal esett a telekpiaci forgalom, s idén további 15 százalékos csökkenést jósol az OTP Jelzálogbank elemzése. Somogy az egyetlen megye, ahol élénkült a telekpiac, míg - Budapest mellett - Fejérben esett vissza leginkább. A legnagyobb változás ugyanakkor a Pest megyei agglomerációban várható, ahol szeptemberben lépett hatályba az ingatlanfejlesztéseket és az új lakóterületek kialakítását korlátozó törvénymódosítás

Pénzcentrum | 2010. augusztus 10. 16:02

Több e-matrica fogy, mint tavaly, de betett a magasabb ÁFA

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. értékesítési mutatóiból kiderül, hogy 2010 első hét hónapjában az úthasználók több e-matricát vásároltak az előző év hasonló időszakához képest. A gazdasági világválság kitörése óta az idei I. negyedéves eladási adatok mutattak először növekedést, és a pozitív trend tartósságát bizonyítja, hogy a számok 4 hónappal később is meghaladják a tavaly mért szinteket.

Pénzcentrum | 2010. július 23. 12:02

Elkészült a Budapestet elkerülő egérút - Ennyit spórolhatsz rajta

Hétfőn nyitják meg a forgalom számára az M31-es autópályát, amely az M0-ás útgyűrű és az M3-as autópálya között biztosít majd közvetlen összeköttetést Gödöllő térségében - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.