27 °C Budapest

Címke: kitüntetések (20 cikk)

Pénzcentrum | 2020. október 12. 12:01

Ezt a hibát ne kövesd el egy online állásinterjún: végzetes lehet, ha nem figyelsz

A távoli munkavégzéssel jelentősen megváltozott az állásinterjúk és a munkamegbeszélések forgatókönyve. Egy olyan környezetben kell bizonyítaniuk a munkavállóknak, ahol az egyéni karakter mellett a technikai felkészültség és az otthoni életstílus is látszódik. Mivel a szakembereknek elég csupán pár perc arra, hogy felmérjék a jelöltet, érdemes alaposan felkészülni a webes állásinterjúra.

Pénzcentrum | 2013. március 4. 16:32

Erre figyelj, ha 50 évnél régebbi tárgyat vinnél ki az országból

Engedéllyel lehet csak kivinni az országból az 50 évesnél régebbi tárgyakat - hívta fel a figyelmet sajtótájékoztatón a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Az adóhatóság Bevetési Főigazgatósága büntetőeeljárást indított két bolgár férfi ellen, akik megközelítőleg tízezer darab műtárgyat, köztük római kori pénzérméket, valamint egyéb régiségeket próbáltak meg engedély nélkül kivinni az országból, mintegy 45 millió forint értékben.

Magyar Nemzet | 2013. február 25. 09:02

Kommunista-nyugdíjak: késik a felülvizsgálat

Nyáron fejeződhet be az egykori kommunista kitüntetések után járó nyugdíj-kiegészítések felülvizsgálata - tudta meg a Magyar Nemzet Rétvári Bencétől, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) államtitkárától.

Pénzcentrum | 2010. június 10. 11:02

Itt a legújabb magyar világsiker!

A Spa Events 2010 keretében június 8-án megrendezett gálaesten adták át a kitüntetéseket az European Health&Spa Award díjazottjainak. A nemzetközi zsűri idén a legjobb Spa (Best Destination Spa) díjat a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa-nak ítélte oda. Ez az első alkalom, hogy magyar pályázó ilyen magas rangú díjat nyert el nemzetközi megmérettetésben.

Pénzcentrum | 2010. március 16. 08:32

Közel 8 millió jár a Kossuth-díjhoz

Az adószabályok szigorításával az állami kitüntetések pénzjutalmai - a Kossuth- és Széchenyi-díj kivételével - adókötelessé váltak. A kormány ugyanakkor idén jelentősen megemelte a művészeti díjak jutalomösszegét és a díjazottak számát.

Pénzcentrum | 2009. március 25. 19:30

Amway: a titokzatos cég, ahol Vértes András ügynökösködött

Sajtóhírek szerint Vértes András, az MSZP egyik miniszterelnök-jelöltje és felesége Amway-termékekkel - tisztítószerekkel, illetve szépségápolási cikkekkel házalt. Az Amway azonban jóval több ennél: igaz, sajátos módszerekkel dolgozik, mégis világszerte komoly sikereket ért el.

Pénzcentrum | 2006. május 10. 13:10

Gyurcsány a kormányprogramról

A miniszterelnök internetes naplóját "lapozgatva" megtudhatjuk, hogy levágatták Totó kutya szőrét, tegnap ismét újrakezdte a futó edzéseit, miért nincs még kormányprogram és, hogy mit gondol a sajtón keresztüli üzengetésekről. Hát akkor, "húzzunk bele"!

Pénzcentrum | 2004. április 29. 17:45

Megcsináltuk! - A PM már ünnepelt

Ezzel a kijelentéssel kezdte ünnepi beszédét Draskovics Tibor pénzügyminiszter a Pénzügyminisztériumban ma délután tartott ünnepségen, amelyet az EU-csatlakozás alkalmából rendeztek. A rövid megemlékezésen megjelent a rendszerváltozás óta valamennyi volt pénzügyminiszter, akik külön elismerésben részesültek. A jelenlegi pénzügyminiszter megköszönte minden volt és jelenlegi PM-es munkáját és ennek