-3 °C Budapest

Címke: flextronics zalaegerszeg (5 cikk)

MTI | 2012. november 30. 13:40

1100 embert bocsát el a Flextronics Zalaegerszegen

Hétfőtől három ütemben összesen 1100 dolgozót bocsát el a Flextronics International zalaegerszegi gyártóüzeméből - jelentette be pénteki sajtótájékoztatóján Zalaegerszegen Borsos József, a Zala Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának igazgatója.

MTI | 2012. szeptember 13. 12:21

600 fős elbocsátás a magyar nagyvárosban

A kanadai Research in Motion (RIM) megszünteti BlackBerry telefonjainak bérgyártását a Flextronicsnál, a vállalat ezért kényszerül megválni mintegy 600 dolgozójától Zalaegerszegen - értesült csütörtökön az MTI.

Pénzcentrum/MTI | 2010. június 23. 11:50

Újabb tömeges elbocsátás: megint leépít egy multi Magyarországon

A Flextronics móri telephelyéről részben Zalaegerszegre, részben kínai gyártóegységébe telepítené át gyártótevékenységét; a móri gyár dolgozóinak a zalaegerszegi telephelyén kínál munkalehetőséget - közölte az MTI-vel szerdán a Flextronics Automotive Mor Kft. ügyvezetője.

Pénzcentrum | 2008. február 19. 08:15

Fejlesztésbe kezd a Flextronics

Májustól újabb gyártási programot telepít Magyarországra és több száz dolgozóval növeli a foglalkoztatottak számát a Flextronics Ltd. Ezzel párhuzamosan Zalaegerszegen tovább fejlesztik Kelet-Közép-Európa legnagyobb regionális szervizközpontját.

Pénzcentrum | 2005. október 7. 09:55

Minőségi váltás - új utakon a Flextronics

Lang János a Flextronics Magyarország Kft. zalaegerszegi gyárának igazgatója elmondta, hogy miután a termelés javát felvevő mobiltelefon-gyártó cégek felfüggesztették vásárlásaikat új, az eddigieknél munkaigényesebb termékek gyártásába kezdenek Az új programot bérelt dolgozók nélkül, magyar beszállítók segítségével kívánják megvalósítani. - közölte mai számában a Napi Gazdaság