Címke: üdülési csekk (20 cikk)

MTI | 2013. február 28. 16:08

Zűrzavar a SZÉP-kártyák körül: mikor költheted el végre szabadon?

A Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP-kártya) felhasználási lehetőségének rugalmasabbá tételét kezdeményezi a Magyar Fürdőszövetség. Felmérésük szerint némi zavart okozott a SZÉP-kártya három alszámlájának felhasználhatósága a vendégek körében, ugyanis aki nem kért rekreációs felhasználási lehetőséget, nem tudott fürdőbelépőt venni a szállásra és a vendéglátásra elkülönített keretből.

Pénzcentrum | 2012. december 9. 08:01

Hova érdemes utazni jövőre? A lista

Elkészült a legvonzóbb úti célok 2013-as listája. Az összesítésben a hazánktól legtávolabb eső kontinensek látványosságai ugyanúgy szerepet kaptak, mint a közelebbi - magyarok által is gyakran látogatott - régiók.

Orosz Márton | 2012. november 26. 05:23

Már csak hetek vannak hátra! Ezt a kis pénzt se hagyjuk elveszni!

Pár hetük maradt azoknak, akik el szeretnék költeni megmaradt Üdülési Csekkjüket. A 2012-es érvényességi idővel rendelkező utalványok ugyanis már csak december 31-ig válthatók be - és még mindig több mint egymilliárd forint értékű van belőlük forgalomban.

Pénzcentrum | 2012. szeptember 9. 17:33

Hitelesek tízezrei örülhetnek, itt a megváltás? Heti összefoglaló

Nemrég kamatcsökkentésre szánta magát a monetáris tanács múlthét kedden. Ez a 25 bázispontos, vagyis az alapkamatot 7 százalékról 6,75 százalékra mérséklő döntés hatással van a háztartások pénztárcájára is. Mit jelent a döntés a hiteleseknek, csökkenhet a törlesztőrészletünk?

Pénzcentrum | 2012. szeptember 7. 13:08

5+1 tipp: így spórolj szeptemberben

Sok család csak ezekben a napokban szembesült azzal, mekkora anyagi terhet jelentett az iskolakezdés: a Pénzcentrum.hu most 5+1 spórolós tippet mutat szeptemberre. Akár már ma is elkezdhetjük használni őket.

Pénzcentrum | 2012. augusztus 28. 09:36

Van még üdülési csekked? Eddig tudod felhasználni

Az év végéig beváltható üdülési csekkből még mintegy kétmilliárd forint értékű van forgalomban a Nemzeti Üdülési Szolgálat szerint, várhatóan a "véglegesen" bennragadó összeg csak minimális lesz.

Pénzcentrum | 2012. augusztus 9. 10:28

Külföldiektől hemzsegnek a magyar szállodák

Júniusban továbbra is nőtt a külföldi és csökkent a belföldi kereslet a kereskedelmi szálláshelyeken - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Pénzcentrum | 2012. május 8. 13:03

Félmillió SZÉP kártyával alig fizetnek valahol

Április végén átlépte a félmilliót a kiadott Széchenyi Pihenőkártyák száma. Bár a szálláshelyek 43%-ánál már elfogadják a kártyákat, egyelőre elenyésző az ezzel történő fizetés - derült ki a Szallas.hu adataiból.

Pénzcentrum | 2012. február 20. 14:36

Álom marad a béren kívüli juttatás a magyar dolgozónak

Egy felmérés szerint egyre több olyan munkavállaló van Magyarországon, aki semmilyen béren kívüli juttatást sem kap. Csökkenés tapasztalható például a mobiltelefon magáncélokra történő használatával kapcsolatban, de vannak kiugróan visszaszoruló juttatási formák is - ilyen a szolgálati személygépkocsi privát használatának engedélyezése. A legnépszerűbb juttatás a meleg étkezési utalvány.

Pénzcentrum | 2012. február 3. 06:32

SZÉP Kártya - csak kérni kell! (x)

Néhány nap alatt több mint ezer elfogadóhely csatlakozott a SZÉP Kártya rendszeréhez. A legkönnyebben és legolcsóbban használható cafeteria kártyával minden meleg étkezést kínáló vendéglátóhelyen, de a fitnesz és wellness-termekben és egyes szépségszalonokban is lehet fizetni. A munkavállalóknak más dolguk sincs, mint kérni ezt a juttatást.

Pénzcentrum | 2012. január 30. 11:07

A SZÉP Kártyáról A-tól Z-ig: így változnak a béren kívüli juttatások

Alapvetően megváltozott 2012-től a béren kívüli juttatások rendszere Magyarországon. A változások 3,5 millió embert érintenek. A kormány törekvései szerint az új rendszer olcsóbb és hatékonyabb lehet és hozzájárulhat a belföldi turizmus fejlődésének. De vajon melyek a legfontosabb változások? A Pénzcentrum.hu ezeket mutatta be A SZÉP Kártyáról A-tól Z-ig című tematikus hetén.

Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm