18 °C Budapest
Sorra szűnnek meg a pontgyűjtő kártyák, utalványok

Sorra szűnnek meg a pontgyűjtő kártyák, utalványok

2017. március 22. 11:01

A Mutipont Program átalakulása után most a ClubSmart pontgyűjtők életében jön nagy változás. De a Sodexo utalványok tulajdonosainak is érdemes résen lenni. Mutatjuk a részleteket.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy a Sodexo Juttatások és Ösztönző Szolgáltatások üzletága 2016-ban megszüntette Magyarországon a Sodexo utalványok és kártyák kibocsátását

- olvasható a Sodexo hivatalos honlapján.

Ez adhat magyarázatot arra, hogy február végétől már nem fogadják el az utalványokat az Aldi áruházaiban, ráadásul a Tescóban is már csak néhány napig tudunk ezekkel az utalványokkal fizetni.

2017.03.31-ig fogadjuk el a Sodexo utalványokat a Tesco áruházakban, ennek oka, hogy a két vállalat között a szerződés megszűnik.

- válaszolta a Pénzcentrum megkeresésére az áruház sajtóosztálya.

Hol használhatjuk fel a megmaradt utalványokat?

Ahogyan fentebb is írtuk a Sodexo nem fog több utalványt kibocsátani. A még nálunk lévő utalványokat a rajtuk feltüntetett lejárati dátumig használhatjuk fel. A 2017-ben érvényes utalványokat még az:

  • Auchan,
  • Lildl,
  • Spar, Interspar,
  • Ticket Express,
  • Líra és a
  • Rózsavölgyi Jegyirodák boltjaiban használhatjuk fel.

Nincs több hamburger pontokból

Az utalványok használata mellett sokan gyűjtenek pontokat, például a ClubSmart kártyán. Március 31-től azonban ezeknél a kártyáknál is nagy változás következik be.

A Shell Hungary Zrt. és a McDonald’s Magyarország befejezik a ClubSmart Program keretein belül történő együttműködésüket.

- olvasható a shellsmart oldalán.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

A McDonlad’s éttermeiben tehát 2017- március 31-ig gyűjthetőek és válhatóak be a ClubSmart pontok. Április elsejétől a kártyák a McDonald’s nélkül a megszokott módón használhatóak gyűjtésre és beváltásra is.

A közös megállapodás értelmében, mindkét fél a jövőben saját hűségprogramjára szeretne figyelmet fordítani, ezzel jutalmazva saját vásárlói hűségét. Hosszú távon a vendégekkel való közvetlen kapcsolatunk erősítése, ennek érdekében pedig egy digitális alapú hűségprogram felépítése a cél. Az év elején elindítottuk a myMeki applikációnkat, amivel az elektronikus kuponok egyszerűen és kényelmesen gyűjthetők és megoszthatók a családtagokkal és a barátokkal is

- válaszolta megkeresésünkre a McDonald's sajtóosztálya.

2017 elején pedig már a Multipont Program is teljesen átalakult, január elsején számos beváltóhely kikerült a programból. A témával részletesebben az alábbi cikkünkben foglalkoztunk.

KATTINTS! Foghatják a fejüket a vásárlók: az OTP és a CBA is kiszáll a pontgyűjtésből

NEKED AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?