Az angliai magyaroknak üzent Theresa May: Maradjatok!

Az angliai magyaroknak üzent Theresa May: Maradjatok!

2017. október 5. 09:00

Theresa May brit kormányfő arra kérte a Nagy-Britanniában élő és dolgozó külföldi EU-állampolgárokat, köztük a magyarokat is, hogy a brit uniós tagság megszűnése után is maradjanak a szigetországban - írja a HVG.

Az Egyesült Királyság 2019 márciusában mindenképpen kilép az Európai Unióból - közölte egyórás beszédében Theresa May, Nagy-Britannia miniszterelnöke. May elmondta, bízik abban, hogy a kilépési feltétekről szóló tárgyalásokon sikerül olyan megállapodást elérni, amely Nagy-Britannia és az EU érdekeit egyaránt szolgálni fogja majd.

A kormányfő szerint minden érintett alapvető fontosságú érdeke, hogy a tárgyalások sikerrel járjanak, de az Egyesült Királyság kormánya akkor jár el felelősségteljesen, ha minden eshetőségre felkészül. A külföldi EU-állampolgárokról pedig azt mondta, tudja, hogy a kilépési folyamat körükben bizonytalanságot és idegességet kelt, azonban

nem lehet azonban elég gyakran hangsúlyozni: nagyra tartjuk az Önök hozzájárulását országunk életformájához, és szívesen látjuk Önöket

- fogalmazott a brit kormányfő a konzervatívok pártkongresszusán.

Éppen ezért May felszólította a kilépési tárgyalások küldöttségeit, hogy minél hamarabb érjenek el megállapodást a külföldi munkavállalókat illetően. Hiszen London azt szeretné, hogy az Egyesült Királyságban maradjanak az ott élő külföldi EU-polgárok.

NEKED AJÁNLJUK
Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Ez lehet a jövő igazi sikerszakmája: rommá keresheti magát a gyerek, ha kitanulja?

Csak úgy, mint a többi technikai vívmányt, úgy a 3D nyomtatót is ajánlják szakértők a gyerekeknek is, hiszen rengeteget tanulhatnak, miközben alkotnak.

Őrült drágulás a magyar zöldségeseknél: sokan már így védik ki a kegyetlen inflációt

Nem járunk az élen abban, hogy elegendő zöldséget és gyümölcsöt együnk. A napi közel fél kiló gyümölcsöt és zöldséget pedig egyre nehezebb beszerezni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 26. vasárnap
János, Pál
25. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. június 25. 19:22