10 ezer osztrák fiatal jön idén a magyar fesztiválokra

Pénzcentrum
2012. május 17. 15:33

Évente több mint tízezer osztrák fiatal keresi fel a három legismertebb magyar nyári könnyűzenei fesztivált - tájékoztatta lapunkat a Magyar Turizmus Zrt.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Az idén 20. alkalommal megrendezendő SZIGET, valamint a Balaton Sound és VOLT fesztiválok ausztriai népszerűsítése érdekében rendezett sajtótájékoztatón Kovács Balázs, az MT Zrt. ausztriai külképviselője elmondta, hogy a könnyűzenei programok promóciója egyben országmarketing is, amely a fiatalos, "trendi életérzést" közvetíti külföldön hazánkról.

A fiatalok körében igen népszerű hazai könnyűzenei fesztiválokra és a Forma 1 magyarországi futamára minél több osztrák fiatal megnyerése érdekében az MT Zrt. átfogó promóciós kampányt indított az év elejétől közösségi oldalakon is, valamint a célközönség elérése alkalmas fórumokon.
 
Az akció keretében a Sziget szervezői, az MT Zrt. és egy grazi divat- és design stúdió közös nyereményjátékkal buzdították az osztrák fiatalokat arra, hogy tervezzék meg a 20 éves SZIGET Fesztivál idei pólókollekcióját. A nyertes művet a közösségi portálokon nyomon követhető verseny során választották ki, amely limitált szériában megvásárolható.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. október 20. szerda
Vendel
42. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 19. 17:06