10 ezer osztrák fiatal jön idén a magyar fesztiválokra

Pénzcentrum
2012. május 17. 15:33

Évente több mint tízezer osztrák fiatal keresi fel a három legismertebb magyar nyári könnyűzenei fesztivált - tájékoztatta lapunkat a Magyar Turizmus Zrt.

Az idén 20. alkalommal megrendezendő SZIGET, valamint a Balaton Sound és VOLT fesztiválok ausztriai népszerűsítése érdekében rendezett sajtótájékoztatón Kovács Balázs, az MT Zrt. ausztriai külképviselője elmondta, hogy a könnyűzenei programok promóciója egyben országmarketing is, amely a fiatalos, "trendi életérzést" közvetíti külföldön hazánkról.

A fiatalok körében igen népszerű hazai könnyűzenei fesztiválokra és a Forma 1 magyarországi futamára minél több osztrák fiatal megnyerése érdekében az MT Zrt. átfogó promóciós kampányt indított az év elejétől közösségi oldalakon is, valamint a célközönség elérése alkalmas fórumokon.
 
Az akció keretében a Sziget szervezői, az MT Zrt. és egy grazi divat- és design stúdió közös nyereményjátékkal buzdították az osztrák fiatalokat arra, hogy tervezzék meg a 20 éves SZIGET Fesztivál idei pólókollekcióját. A nyertes művet a közösségi portálokon nyomon követhető verseny során választották ki, amely limitált szériában megvásárolható.

Új őrület terjed Magyarországon: ez lesz 2023 slágere a magyar wellnessekben?

Nem csoda hát, hogy egyre több panzió igyekszik az egész szezon alatt különlegesebb programokat, lehetőségeket kínálni az arra utazóknak.

Valósítsd meg vállalkozói ötleted vevőid segítségével! (x)

Ha régóta motoszkál a fejedben egy világmegváltó ötlet, de eddig nem mertél belevágni, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy a tettek mezejére lépj.

Új zseniképző indul Magyarországon: álomszakma, luxusfizetés vár arra, aki elvégzi?

Nagyon szép gondolat, hogy teremtsük meg a biztonságot a jövő generációinak, ez egy olyan program, ami ehhez ténylegesen hozzá is tesz valamit.

Húsbavágó igazságról rántja le a leplet a magyar rendező: ilyen film is ritkán készül itthon

A független filmeknek mindig lesz létjogosultságuk, ahogy közönségük is - vallja Pető Szabolcs, filmrendező.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. december 7. szerda
Ambrus
49. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Mibe fektessünk 2023-ban?
Háború, energiaválság, infláció - Védelem a befektetéseinknek
Agrárszektor Konferencia 2022
Az év agráreseménye, 2 nap szakma Siófokon!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. december 7. 18:19