13 °C Budapest

Megszólalt a Tesco-vezér: jön a nagy újdonság

Pénzcentrum
2014. május 7. 18:03

Egyre erősebben vannak jelen az áruházláncok a műszakicikk-piacon, saját márkás termékeikkel. Néhány hónapja az Auchan indította el műszaki termékcsaládját, de a Tesco sem tétlenkedik.

A hírek szerint csúcsmobilt dob piacra a Tesco. Az áruházlánc brit vezérigazgatója, Philip Clarke a BBC-nek nemrég elmondta, hogy a Tesco saját márkás táblagépe után, szeptembertől kezdik el értékesíteni felső kategóriás okostelefonjukat - igaz, egyelőre csak Nagy-Britanniában.

A vezérigazgató elmondása szerint az új, Android operációs rendszerrel működő Tesco-mobil a piac egyik csúcskészülékéhez, a Samsung Galaxy 5-höz fog hasonlítani - az ára azonban jóval alacsonyabb lesz.


Nem a Tesco az egyetlen áruházlánc, amely saját műszaki termékcsaláddal próbálkozik.Mint arról a Pénzcentrum.hu is beszámolt, az Auchan Magyarországon is piacra dobta Qilive márkájú termékeit. A márka kínálatában a kis és nagy háztartási gépek, az audiovizuális és informatikai cikkek, valamint ezek kiegészítői is megtalálhatóak.

NEKED AJÁNLJUK
Így módosul a Vodafone üzleteinek nyitvatartása

A nemrég kihirdetett kormányrendelet értelmében a Vodafone Magyarország üzletei április 7-től teljes nyitvatartási időben, a korlátozások előtti tevékenységi körrel és szolgáltatásokkal működnek.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 13. csütörtök
Szervác, Imola
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?