This is a picture of a storm as it is building up over an uncultivated  agricultural field and some wind turbines in the horizon. It was shot at a location in the eastern part of the Netherlands.

Hurrikán erejű széllökések jönnek: kiadták a riasztást, ez durva lesz

2023. január 31. 10:46

Egyes szintű figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat széllökések miatt: többek között Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Fejér megyére is vészjelzést adtak ki.

Országszerte erős széllökésekre lehet számítani az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint. Az OMSz figyelmeztetést adott ki Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom, Veszprém, Tolna és Fejér megyére is.

A figyelmeztetés szerint ma délutánig a Dunántúl északi és keleti felén az északnyugati szelet nagy területen kísérhetik akár 70 km/órás széllökések is, de ez a szám a Dunántúli-középhegység magasabb részein akár a 80 km/órát is meghaladhatja. Késő délutánra fog csak fokozatosan mérséklődni a szél.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

NAPTÁR
Tovább
2023. március 21. kedd
Benedek
12. hét
Március 21.
Az erdők világnapja
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?