25 °C Budapest

Ide telepítené a kormány a bedőlt hiteleseket

Pénzcentrum
2011. augusztus 9. 09:22

Ócsán valósulhat meg a Szociális Családiház-építési Program első üteme - írja a kormany.hu-ra hivatkozva a Napi Gazdaság.

Ócsa Alsópakony felőli külterülete lehet a Szociális Családiház-építési Program I. ütemének színhelye, bár részleteket még a város aljegyzője sem tud.

A javaslat szerint ezer négyzetméteres telkeken, háztáji növénytermesztés lehetőségével, korszerű energiatakarékos közműellátással épülnének alacsony rezsijű családi házak a bedőlt hiteleseknek.Nagyobb térképre váltás

Nehéz értelmezni a kormány programját anélkül, hogy tudnánk az ország melyik részéből akarják Ócsára költöztetni a bedőlt hiteleseket és hogy miből fognak ott megélni - mondta Varjasné Székely Éva. A Magyar Lakásépítők Országos Szövetsége (Malosz) elnöke szerint azért, mert valaki nem tudja fizetni a hitelét, még lehet, hogy van munkája, amit nem mondhat fel hiába költöztetné a kormány az ország másik részére.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Pazarlásnak tartja a programot Varga Dénes gazdaságkutató, a DEM Gazdaságkutató Iroda kutatásvezetője. Véleménye szerint sem lakáspolitikai sem szociális érdekeket nem szolgál a program.

 

A magyar menzák réméből lesz a jövő igazi szuperétele: disznótáp hozhatja el a forradalmat?

Drasztikusan átalakul a magyar gasztronómia a klímaváltozás miatt: komoly szemléletváltás kell a hazai konyhákban.

Ki nem találod, kiről nevezték el a legtöbb utcát Magyarországon: fotókon a rekorder

Ha egymás mellé tennénk mind a 2800-at, az Atlanti-óceánig is eljuthatnánk; utunk során pedig tökéletesen kirajzolódna egy a magyar társadalomról szóló szubjektív látlelet.

Nem akármibe vágott bele Király Gábor: Guinness-rekordra hajt a magyar kapuslegenda

Már csak 500 nevező kell, hogy magyar Guinness-rekord szülessen októberben! A cél továbbra is, hogy ezren rúgjanak büntetőt az Országos Tizenegyesrúgó Bajnokságon.

Szívszorító: ilyen képeket eddig nagyon kevesen láthattak Budapest szegényeiről

A művészről eddig még nem készült monográfia, ezt a hiányt pótolja az ősszel megjelenő, kétnyelvű (magyar és angol) művészeti album készül.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. szeptember 30. szombat
Jeromos
39. hét
Szeptember 30.
A népmese napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Agrárszektor Konferencia 2023
Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!
Sustainable World 2023
A jövő vállalatai szeptember 12-én!
Mi lesz veled magyar élelmiszer?
Ingyenes Signature rendezvény
EZT OLVASTAD MÁR?
Új Pénzcentrum app
A legfrissebb hírek és árfolyamok
MOST NEM
LETÖLTÖM