19 °C Budapest

Ide telepítené a kormány a bedőlt hiteleseket

Pénzcentrum
2011. augusztus 9. 09:22

Ócsán valósulhat meg a Szociális Családiház-építési Program első üteme - írja a kormany.hu-ra hivatkozva a Napi Gazdaság.

Ócsa Alsópakony felőli külterülete lehet a Szociális Családiház-építési Program I. ütemének színhelye, bár részleteket még a város aljegyzője sem tud.

A javaslat szerint ezer négyzetméteres telkeken, háztáji növénytermesztés lehetőségével, korszerű energiatakarékos közműellátással épülnének alacsony rezsijű családi házak a bedőlt hiteleseknek.Nagyobb térképre váltás

Nehéz értelmezni a kormány programját anélkül, hogy tudnánk az ország melyik részéből akarják Ócsára költöztetni a bedőlt hiteleseket és hogy miből fognak ott megélni - mondta Varjasné Székely Éva. A Magyar Lakásépítők Országos Szövetsége (Malosz) elnöke szerint azért, mert valaki nem tudja fizetni a hitelét, még lehet, hogy van munkája, amit nem mondhat fel hiába költöztetné a kormány az ország másik részére.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Pazarlásnak tartja a programot Varga Dénes gazdaságkutató, a DEM Gazdaságkutató Iroda kutatásvezetője. Véleménye szerint sem lakáspolitikai sem szociális érdekeket nem szolgál a program.

 

Ismét zsebbe kell nyúlnia a magyar szülőknek: súlyos kiadás vár rájuk a következő hónapokban

Az infláció miatt a szülőknek a zsebpénz politikájukat is át kell gondolniuk, hiszen minden drágul, így bizony a zsebpénzt is emelni kellene.

Ők azok, akik a válságból is profitálnak: keveseknek jön be, de nagyot kaszálnak majd

Pistyur Veronika szerint a válságban erős üzleti tervek is születhetnek, hiszen jobban figyelünk, és reagálunk, mint akkor, ha kényelem van.

Rengeteg magyar kedvenc terméke tűnhet el a boltok polcairól: óriási a baj, ennek nem látni a végét

Papírhiány, munkaerőhiány, az adózási rend változása mind hozzájárul ahhoz, hogy egyre nehezebb kiadni könyveket.

Lenullázhatja a magyar családokat a rezsiemelés: ide menekítsd a pénzed, amíg megteheted

Sokan a téltől félnek, mondván nehéz lesz kikalkulálni a megemelkedett rezsiárakat, de a lakásárak, albérlet árak is az egekben.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. október 2. vasárnap
Petra
39. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Győr - Nyugat-magyarországi Gazdasági Fórum 2022
Ingyenes régiós fórum a helyi kkv-knak szakértőkkel.
Megújuló energia workshop a Lakás kiállításon
3 napig ingyenesen a LAKÁS KIÁLLÍTÁSON szeptember 23-25 között!
EZT OLVASTAD MÁR?