18 °C Budapest

Ide telepítené a kormány a bedőlt hiteleseket

Pénzcentrum
2011. augusztus 9. 09:22

Ócsán valósulhat meg a Szociális Családiház-építési Program első üteme - írja a kormany.hu-ra hivatkozva a Napi Gazdaság.

Ócsa Alsópakony felőli külterülete lehet a Szociális Családiház-építési Program I. ütemének színhelye, bár részleteket még a város aljegyzője sem tud.

A javaslat szerint ezer négyzetméteres telkeken, háztáji növénytermesztés lehetőségével, korszerű energiatakarékos közműellátással épülnének alacsony rezsijű családi házak a bedőlt hiteleseknek.Nagyobb térképre váltás

Nehéz értelmezni a kormány programját anélkül, hogy tudnánk az ország melyik részéből akarják Ócsára költöztetni a bedőlt hiteleseket és hogy miből fognak ott megélni - mondta Varjasné Székely Éva. A Magyar Lakásépítők Országos Szövetsége (Malosz) elnöke szerint azért, mert valaki nem tudja fizetni a hitelét, még lehet, hogy van munkája, amit nem mondhat fel hiába költöztetné a kormány az ország másik részére.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Pazarlásnak tartja a programot Varga Dénes gazdaságkutató, a DEM Gazdaságkutató Iroda kutatásvezetője. Véleménye szerint sem lakáspolitikai sem szociális érdekeket nem szolgál a program.

 

NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 17. péntek
Zsófia
37. hét
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?