21 °C Budapest

Itt a Tesco legújabb akciója: ajándékok a vásárlóknak

2011. május 7. 07:25

Kampányt indít a Tesco a PET-palackok és alumíniumdobozok visszagyűjtésére. A 2011. május 06. és október 31. között megrendezésre kerülő akció során a visszagyűjtött hulladékért cserébe a vásárlók örökzöld táskát, Clubkártya pontokat vagy ásványvizet kaphatnak ajándékba.

Az áruházlánc tájékoztatása szerint a 2010. évi kampányoknak köszönhetően a vásárlók mintegy 18 millió PET-palackot és 59 millió alumíniumdobozt váltottak vissza. A Tesco 2011. május 6-tól október 31-ig újabb kampányt indít a PET-palackok és alumíniumdobozok visszagyűjtésére.

Bedőlt a magyar üzletlánc: ma már ki sem nyitottak - KATTINTS!

A vásárlóknak szervezett akciókon kívül, az áruházlánc kibővítette hulladék visszagyűjtési rendszerét is. Májustól immár az összes hipermarketben leadhatják a vásárlók az összegyűjtött hulladékokat ellenérték fejében. Az áruházlánc öt darab PET-palackért 5 forintot, míg öt darab alumíniumdobozért 10 forintot fizet a hulladékgyűjtőknek. Az üvegvisszaváltó ablaknál, vevőszolgálati pultnál vagy a visszaváltó centrumok automatáiból kapott blokk azonnal levásárolható vagy készpénzre váltható az áruházakban.

2011. május 06. és október 31. között azok a vásárlók, akik visszavisznek a Tesco áruházakba 20 darab PET-palackot vagy 20 darab alumíniumdobozt, egy Tesco PET vagy egy Tesco ALU gyűjtőzsákot kapnak ajándékba. A strapabíró gyűjtőzsákok elhasználódás esetén díjmentesen újra cserélhetők a Tesco hipermarketekben.

Az akció keretében azok a vásárlók, akik ebben a palackgyűjtő zsákban visszahoznak 20 darab PET-palackot vagy 20 darab alumíniumdobozt, kapnak egy matricát, amit egy gyűjtőfüzetbe kell beragasztaniuk.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Azon vásárlóknak, akik összegyűjtenek 5 db matricát, a Tesco időről-időre különféle nyereményekkel (táska, Clubcard pontok, ásványvíz) kedveskedik.

Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?