13 °C Budapest

Kettesben pörögne Lewis Hamilton

2010. március 4. 18:02

A száguldó cirkuszba üstökösként érkező fiatal pilóta, a Forma-1-ben töltött eddigi három szezonja alatt egy világbajnoki címig (2008), egy ezüstéremig (2007) és tavaly egy összesített 5. helyezésig vitte. A holtszezonban előtérbe került a sportoló magánélete, aki ezúttal két hollywoodi ingatlanügylettel hívta fel magára a figyelmet.

Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger néhány hónap szünet után újra egy párt alkotnak. A sportoló tudja, hogy korábban mi vezetett a szakításhoz, ezért - kerül, amibe kerül - változtatni kíván néhány dolgon.

Nicole egy a hazánkban "Szombat esti láz" néven futott táncos show-műsorhoz hasonló produkcióban vesz rész Los Angelesben, ami a teljesítményétől függően akár hónapokra elszakíthatja a párjától.

Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger (Forrás: Sun magazin)

A nagy távolságok mindig is megnehezítették a kapcsolatukat, Lewis a szezon alatt gyakorlatilag szinte mindig úton van.

Lewis úgy döntött, hogy két ingatlant is kibérel a városban, ahol - ha versenyzői kötelezettségei engedik - maga is megszállna. Az egyik egy különálló ház a flancos Melrose Avenue-n, a másik pedig a kedvenc bevásárló utcájuk, a The Grove közelében található luxus társasház egyik tetőtéri lakása.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

A bérleti díj egyelőre nem publikus, de a rossz nyelvek szerint Lewis a várható költségek töredékéből megoldhatta volta a problémát a kelet-skót partok mentén és még a Knokhill-i versenypálya is ott lenne a szájában.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 10. hétfő
Ármin, Pálma
19. hét
Május 10.
Mentők napja
Május 10.
Baromfi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?