18 °C Budapest

Megdöbbentő gyorsszerviz: krumplival tömítette a csövet a szerelő + kép

Pénzcentrum
2010. február 28. 14:02

Szokatlan megoldást választott a British Gas gyorsszerviz szolgáltatással foglalkozó részlegének szerelője. A férfi már két órája szenvedett egy szivárgás megszüntetésével, amikor kért egy nagy krumplit, amit a tulajdonos legnagyobb megdöbbenésére ráhúzott a csőre és azt ígérte, hogy egy óra múlva visszatér. A történet másnap folytatódott, egy még kínosabb szituációval.

Richard Pickles és családja Lancasterben élnek egy családi házban. Egyik nap a fűtés- és melegvíz rendszer vacakolni kezdett, ezért felhívták a szolgáltatót, hogy küldjenek ki egy embert, aki leellenőrzi a csöveket. A szerelő rövidesen meg is érkezett, de két óra alatt sem tudta megszüntetni a hibát okozó szivárgást, ezért egy maszek megoldást alkalmazott.

Kért egy szem burgonyát a tulajdonostól, aki először nem tudta mire vélni a kérést, de még jobban megdöbbent, amikor a szerelő ráhúzta azt a csöpögő csőre. Ezt követően azt mondta, hogy ez csak átmeneti megoldás, egy óra múlva visszajön a megfelelő alkatrészekkel és rendesen kijavítja a hibát.

Krumplival szüntette meg a szivárgást a szerelő (Forrás: Daily Mail)

A szerelőt egész nap hiába várták, ezért másnap újra felhívták a szolgáltatót, akik kiküldtek egy másik szerelőt. A férfi egy tömítéssel és a záró-elem meghúzásával 5 perc alatt megszüntette a szivárgást, közben végighallgatta a tulajdonos történetét a másik szerelőről.

Kínos nevetés lett a vége, amikor kiderült, hogy előző nap a szerelő fia járt a házban, aki tőle tanulta még gyerekkorában a krumplis megoldást. Arra viszont nem volt mentség, hogy miért nem tért vissza egy óra után kijavítani a hibát.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Korábban: Megbuherált villanyóra, kampós vezeték! Így lopják az áramot - képek

A szolgáltató szóvivője elmondta, hogy munkatársuk által alkalmazott egy átmeneti megoldás nem általános gyakorlat a cégnél. A férfi azzal indokolta tettét, hogy nem akarta, hogy a kisgyermekes család fűtés- és melegvíz nélkül maradjon a hideg téli napon. Állítólag azért nem ment vissza, mert nem fizették ki (ami nem is csoda). A szolgáltató sajnálja a történteket és jelzi a munkavállaló felé, hogy a továbbiakban tartózkodjon az ilyen megoldásoktól és magatartástól, inkább kapcsolja le a kazánt, amíg nem orvosolható a probléma.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 27. péntek
Hella
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?