13 °C Budapest

Megdöbbentő gyorsszerviz: krumplival tömítette a csövet a szerelő + kép

Pénzcentrum
2010. február 28. 14:02

Szokatlan megoldást választott a British Gas gyorsszerviz szolgáltatással foglalkozó részlegének szerelője. A férfi már két órája szenvedett egy szivárgás megszüntetésével, amikor kért egy nagy krumplit, amit a tulajdonos legnagyobb megdöbbenésére ráhúzott a csőre és azt ígérte, hogy egy óra múlva visszatér. A történet másnap folytatódott, egy még kínosabb szituációval.

Richard Pickles és családja Lancasterben élnek egy családi házban. Egyik nap a fűtés- és melegvíz rendszer vacakolni kezdett, ezért felhívták a szolgáltatót, hogy küldjenek ki egy embert, aki leellenőrzi a csöveket. A szerelő rövidesen meg is érkezett, de két óra alatt sem tudta megszüntetni a hibát okozó szivárgást, ezért egy maszek megoldást alkalmazott.

Kért egy szem burgonyát a tulajdonostól, aki először nem tudta mire vélni a kérést, de még jobban megdöbbent, amikor a szerelő ráhúzta azt a csöpögő csőre. Ezt követően azt mondta, hogy ez csak átmeneti megoldás, egy óra múlva visszajön a megfelelő alkatrészekkel és rendesen kijavítja a hibát.

Krumplival szüntette meg a szivárgást a szerelő (Forrás: Daily Mail)

A szerelőt egész nap hiába várták, ezért másnap újra felhívták a szolgáltatót, akik kiküldtek egy másik szerelőt. A férfi egy tömítéssel és a záró-elem meghúzásával 5 perc alatt megszüntette a szivárgást, közben végighallgatta a tulajdonos történetét a másik szerelőről.

Kínos nevetés lett a vége, amikor kiderült, hogy előző nap a szerelő fia járt a házban, aki tőle tanulta még gyerekkorában a krumplis megoldást. Arra viszont nem volt mentség, hogy miért nem tért vissza egy óra után kijavítani a hibát.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Korábban: Megbuherált villanyóra, kampós vezeték! Így lopják az áramot - képek

A szolgáltató szóvivője elmondta, hogy munkatársuk által alkalmazott egy átmeneti megoldás nem általános gyakorlat a cégnél. A férfi azzal indokolta tettét, hogy nem akarta, hogy a kisgyermekes család fűtés- és melegvíz nélkül maradjon a hideg téli napon. Állítólag azért nem ment vissza, mert nem fizették ki (ami nem is csoda). A szolgáltató sajnálja a történteket és jelzi a munkavállaló felé, hogy a továbbiakban tartózkodjon az ilyen megoldásoktól és magatartástól, inkább kapcsolja le a kazánt, amíg nem orvosolható a probléma.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna
13. hét
Március 28.
Nagycsütörtök
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm