20 °C Budapest
Empty bed in a hospital ward

Kiengedték a kórházból a Barátok Közt sztárját: hamarosan újra munkába áll

2023. augusztus 21. 14:12

Körtvélyessy Zsolt jókedvvel mesélte, hogy végre meggyógyult a Blikknek, amikor kiengedték a kórházból. "Már nagyon vágytam haza, hiányzott az otthonom. Szerencsére az elmúlt hetek megpróbáltatásai után teljesen rendbe jöttem, nagyon jól érzem magam" - mondta a színész, aki holnapra még pihenőt kért, de szerdától már újra munkába áll, és elkezdi a próbákat Kecskeméten.

"Cseke Péter igazgatótól még egy nap szabadságot kértem, de utána belevetem magam a munkába. Természetesen könnyített üzemmódban, nem akarom hirtelen túlterhelni magamat, de már nagyon várom, mert hiányzott a munkám. Szeptember elsején lesz az első előadásom a Margitszigeti szabadtérin" – mondta el a színész, akit a legtöbben a Barátok köztből ismerhetnek, ahol Hoffer Józsit alakította.

Ahogy arról lapunk is beszámolt, Körtvélyessy Zsoltot július végén műtötték szívritmuszavara miatt. Az operáció sikeres volt, viszont később, hazaengedését követően a műtéti seb begyulladt, ezért a színész visszament a kórházba. Ott antibiotikumos kezelést kapott, amely hatott, és felépült, bár a hétvégét még bent töltötte orvosa tanácsára.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 28. 16:06
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem