18 °C Budapest
3D rendering Futuristic design of Virus exploding, Destroy The Coronavirus

Megszólalt Zacher Gábor: pár nap és kiderül, berobbantotta-e a bulizás a járványt

2022. január 3. 15:59

Vízkereszt után néhány nappal láthatjuk meg, mit okoztak a szilveszteri összejövetelek a járvány dinamikájában - mondta Zacher Gábor. Egyelőre úgy tűnik, az omikron nem okoz olyan súlyos megbetegedést, mint a delta variáns.

Egyelőre úgy tűnik, az omikron nem okoz olyan súlyos megbetegedést, mint a delta variáns, hiszen Amerikában vagy Izraelben sem emelkedett olyan arányban a súlyos megbetegedések és a halálozások száma, amilyen jelentősen emelkedett a fertőzöttek száma, mondta Zacher Gábor az RTL reggeli műsorában a Portfolio tudósítása szerint.

A toxikológus biztatónak nevezte, hogy Pfizer új oltóanyaga egészen előrehaladott állapotban van, illetve a különböző antitest-terápiák is hatásosnak bizonyulnak az omikronnal szemben.

A szakember közölte: vízkereszt után néhány nappal láthatjuk meg, mit okoztak a szilveszteri összejövetelek a járvány dinamikájában, ekkor látszódhat majd a fertőzöttek számában a megugrás. 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Ilyen egyszerűen keresheted rommá magad egy webshoppal: a profik így csinálják!

Az uniós tagállamok közül a második legnagyobb mértékben nőtt az internetet vásárlásra is használók aránya Magyarországon az elmúlt öt évben.

Érik a forradalom a magyar iskolákban: lépni kell, különben nincs jövője a gyerekeknek

Hova kerül a magyarok elektronikus hulladéka, milyen szemléletváltásra lenne szükség, és legfőképpen hogyan készül kincs a szemétből- erről kérdeztük a RoboKalandot.

Különleges kávék jelentek meg itthon: az elit már csak ezt issza, ez bennük az extra

Az otthoni kávézásnak is egyre inkább szeretjük megadni a módját, akár egy drágább kávégépről van szó, akár kávékülönlegességről.

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

NAPTÁR
Tovább
2022. május 28. szombat
Emil, Csanád
21. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?