Címke: zsolnay porcelán (22 cikk)

Pénzcentrum | 2012. március 9. 09:34

A legendás magyar cég végnapjai

Létéért küzd a pécsi Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt., miután a tulajdonosok ismét elhalasztották az évek óta ígért 500 millió forintos tőkeemelést - írja a Napi Gazdaság a társaság egyik vezető beosztású, de neve elhallgatását kérő munkatársára hivatkozva.

MTI | 2011. május 20. 15:02

Itt a mentőöv: fellélegezhet a legendás magyar cég

Megvásárolja a KÖZGÉP Zrt. a Manufaktúra Befektető Kft. 100 százalékos tulajdoni hányadát, és ezzel annak részesedését a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt.-ben, így az építőipari cég mentőövet dob a finanszírozási nehézségekkel küzdő pécsi porcelángyárnak, amelyet egyedülálló befektetési lehetőségnek is tart.

Pénzcentrum | 2010. április 28. 09:47

Megmentőre vár a legendás magyar cég

Újra befektetőt keres Pécs városa a Zsolnay Porcelánmanufaktúrához. A részvények mellett legalább félmilliárdot be is kellene ruháznia a leendő kisebbségi tulajdonosnak.

Pénzcentrum | 2010. február 15. 09:02

Az IKEA-ban bízik, és bővít a Zsolnay

Ismét növeli a foglalkoztatottak számát a pécsi Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. Az IKEA-val folytatott tárgyalások ugyanakkor a holtpontra jutottak.

Pénzcentrum | 2009. május 27. 16:32

Bedőlt a konkurencia, terjeszkedik a Vasedény

Terjeszkedik az egyik legismertebb magyar szakbolthálózat, a Vasedény üzletlánc. Legutóbbi lépésükkel a Teréz körúti, tradicionális üzletük üzemeltetését vették vissza a Kátay láncot létrehozó, felszámolás alatt álló Elit Konyha Kft.-től.

Világgazdaság | 2009. március 26. 08:30

Veszélyben a Zsolnay IKEA- bérmunkája

Matyi Dezső, az Alexandra könyvkiadó tulajdonosa a menedzsmentjogokkal kapcsolatos vita miatt lépett vissza a Zsolnay megvásárlásától. A befutó a Teclima Kft. lehet, amely felülvizsgálhatja az IKEA-val kötött megállapodást is.

Pénzcentrum | 2008. április 2. 08:45

Új vezérigazgató, új terv

Márkahű, ugyanakkor friss és modern portfolió kialakítását tervezi a nehéz pénzügyi helyzetben lévő Zsolnay Porcelánmanufaktúra (Zsolnay) Zrt. újonnan kinevezett vezérigazgatója.

Pénzcentrum | 2008. március 25. 09:30

Sokan pályáznak a Zsolnayra

Összesen huszonhárman pályáznak a Zsolnay Porcelánmanufaktúra (Zsolnay) Zrt. vezérigazgatói posztjára. Döntés április végén várható, azonban problémát jelenthet, hogy a pozíciót korábban betöltő Kovács Gyula hivatalosan továbbra is a Zsolnay Zrt. vezérigazgatója.

Pénzcentrum | 2008. január 23. 10:37

Az UNIQA támogatja az "Értékmentő szenvedély"-t

Az UNIQA Biztosító Zrt. főtámogatója az Iparművészeti Múzeum által megrendezett "Értékmentő szenvedély" című kiállításnak, amely 2008. január 22. és április 20. között látogatható a műkedvelő nagyközönség számára. A kiállítás védnöke Othmar Michl, az UNIQA Zrt. vezérigazgatója. A kiállítás az egykori arisztokraták és a nagypolgárság féltve őrzött kincseit vonultatja föl, a középkori tárgyaktól egészen a Swarovski-kristályokig.

Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem