30 °C Budapest

Címke: wáberer györgy (24 cikk)

Pénzcentrum | 2010. július 6. 09:14

Jön a kereskedelmi gázolaj literenként 8 forint kedvezménnyel

2011. január elsejétől valóra válhat a hazai fuvarozók régi álma, bevezethetik a kereskedelmi gázolajat, ami által a személy- és teherfuvarozók literenként 8 forintos kedvezményt kapnak az üzemanyag árából - olvasható a Népszabadságban.

Pénzcentrum | 2010. április 15. 15:32

Több ezer szerződésre számít a piacra visszatérő Wabard

Mától újra értékesítheti kötelező biztosítási termékét a Wabard Biztosító Zrt., miután a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) ma közzétett határozata alapján visszaengedte a piacra a tavaly szeptemberben adminisztratív hiányosságok miatt felfüggesztetett társaságot. Bár a biztosító így az év végi kiélezett kampányból kimaradt, kedvező díjainak köszönhetően jelentősen beleszólhat az évközi versenybe.

Pénzcentrum | 2009. március 31. 11:00

WABARD: félmilliárdot kell előteremteni, ketyeg az óra!

A tavaly ősszel indult Wabard Biztosító eleget tett a PSZÁF határozatának és rendkívüli közgyűlése elfogadta a biztosító új pénzügyi tervét. A tulajdonosok az előírtnál nagyobb mértékben emelik a társaság szavatolótőkéjét, így a biztosítottak által okozott károk rendezésére a korábbinál is nagyobb a garancia.

Pénzcentrum | 2009. január 20. 12:50

Ki lesz idén az év üzletembere? Vasárnap kiderül

Az idén hatodik alkalommal meghirdetett Ernst & Young "Entrepreneur Of The Year" ("Az év üzletembere") díj jelölési szakasza eredményesen zárult. A jelentkezők számos üzleti szektorból jelentkeztek, kis- és nagyvállalkozók egyaránt. Az idei év sikere, hogy a pályázók között nagy arányban képviseltetik magukat a fiatal vállalkozók is - a legfiatalabb jelentkező 23 éves.

Pénzcentrum | 2008. október 31. 11:15

Elindult a Wabard: belecsaptak a közepébe

A 920 millió forintos tőkével induló Wabard Biztosító Zrt. számára nem a piacvezető pozíció az elsődleges cél, hanem az, hogy mindenképpen látható szereplői legyenek a kgfb-piacon, s egy idő után megkerülhetetlenné váljanak, azonban üzleti tervüket alapvetően a konzervativizmus jellemzi - derült ki mai sajtótájékoztatójukon.

Pénzcentrum | 2008. október 21. 09:02

Több milliárdos marketing a kötelezőt váltó 800 ezer autósért

A CLB Független Biztosítási Alkusz piaci prognózisa szerint az idei évfordulóval közel nyolcszázezer autós köt új kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) szerződést. Immár várhatóan tizenöt biztosító száll ringbe a közel négymillió autós bizalmáért. Minden eddiginél erősebb marketinggel kísért, kiélezett küzdelemre van kilátás az idei kampányban. A kampány hátterén kívül az elemzés igyekszik előre jelezni az egyes biztosítók várható stratégiáját is.

Pénzcentrum | 2008. október 16. 13:20

11. alkalommal osztották ki az "Év Vállalata" díjat

A Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület (MKME) idén 11. alkalommal osztotta ki az Év Vállalata Díjat, amely a kockázati tőke iparág elismerését fejezi ki a kimagasló gazdasági teljesítményt nyújtó hazai vállalkozásoknak. Az est fővédnöke Bajnai Gordon Nemzetfejlesztési és Gazdasági Miniszter volt. Az Év Vállalata díj az évek során komoly presztízsre tett szert a vállalatok körében. A korábbi díjazottak, így a Synergon, a Graphisoft, az Index, a Recognita, a Pharmavit, az Arcus Interactive Group, a Waberer's, a Körte-Organica, az IND Group mind igazolják, hogy a kockázati és magántőke befektetők szigorú kritériumrendszerén keresztül minősített vállalatok magukban hordozták a jövőbeni fejlődés lehetőségeit, és mára a maguk területén üzleti modellként és piacvezetőként működnek.

Pénzcentrum | 2008. szeptember 16. 15:22

Ön is lehet "Az év üzletembere" 2008-ban!

Újra lehet jelentkezni az Ernst & Young "Entrepreneur Of The Year" ("Az év üzletembere") díjra. Minden sikeres vállalkozásnak szüksége van egy álmodóra, egy felfedezőre és egy üzletemberre. Az Ernst & Young idén is keresi azon vállalkozókat, akik egy személyben testesítik meg a fenti tulajdonságokat.

Pénzcentrum | 2008. szeptember 12. 09:30

Megkapta az engedélyt Wáberer biztosítója

Közel egy hónappal ezelőtt látott napvilágot az a hír, amely szerint Wabard Zrt. néven bővülhet az autós biztosításokkal foglalkozó társaságok száma. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének mai határozata szerint ez a biztosító meg is kapta az alapítási engedélyt.

Pénzcentrum | 2008. augusztus 18. 08:15

Új biztosító lép a MÁV helyére

Wabard Zrt. néven új szereplővel bővülhet az idén az autós biztosításokkal foglalkozó társaságok piaca - tudta meg lapunk. A alapítója Wáberer György, a Waberer's Holding tulajdonosa. A cég tevékenységi engedélyének megszerzése után ősszel elsőként a gépjármű-felelősségbiztosításokra hajtana rá.

Pénzcentrum | 2008. május 27. 09:51

Egymilliárd fölött a legjobb magyar kkv-k

A kis- és középvállalatok gazdaságban betöltött szerepének fontosságára kívánják felhívni a figyelmet a Pegazus Díj alapítói - az Enterprise Investros, a KPMG és a Dun&Bradstreet - a a szektor legdinamikusabban fejlődő cégeinek elismerésével.