Címke: továbbképzés (19 cikk)

Pénzcentrum | 2020. június 29. 10:38

Üzleti siker 3 kulcsa az "új világban": továbbképzés, továbbképzés, továbbképzés (x)

Az informatikai szakemberek tudásának folyamatos fejlesztése és karbantartása biztosan megtérül a vállalatoknak, hiszen egyszerre hoz rugalmasságot, új megközelítést, és növekvő versenyképességet. Ennek jegyében a digitális átalakulás két vezető vállalata újszerű együttműködésre lépett Kelet- és Közép Európában annak érdekében, hogy a digitalizáció minél több területen támogassa az üzletet.

Pénzcentrum | 2019. október 1. 20:01

Durva dolgok derültek ki: nem kell mindenkinek programoznia, de ez kemény lesz

Az alacsonyabb iskolai végzettségűek tartanak leginkább a technológiai fejlődés hatásaitól, és éppen ők azok, akik a legkevesebb munkahelyi képzési lehetőséget kapják - állapítja egy friss, 29 országban végzett kutatása. A felmérés arra hívja fel a vállalatok figyelmét, hogy ma már elengedhetetlen a tanulás kultúrájának kialakítása és a folyamatos fejlesztés annak érdekében, hogy a szervezet egyik munkavállalója se maradjon le.

Pénzcentrum | 2018. augusztus 23. 16:03

Álomfizetés reményében képzik át magukat a magyar munkavállalók

A magyar munkavállalók 44 százaléka nem azon a területen dolgozik, amelyben a legmagasabb végzettségét szerezte, ráadásul további 44 százalék aktívan gondolkodik a pályaváltáson. A legtöbben a magasabb kereseti miatt néznek új lehetőségek után, miközben az eredeti területük kiválasztásánál ez a szempont elhanyagolható mértékben volt csak jelen - derül ki egy friss reprezentatív kutatásából.