Autós ámokfutó a Tescoban: a legfrissebb fejlemények

2009. május 22. 10:02

Amint arról tegnap beszámoltunk, szerdán hatan megsérültek egy angliai Tesco áruházban, amikor egy részeg férfi hajtott az üzletbe autójával. A legfrissebb hírek szerint gyilkossági szándékkal vádolják a férfit, aki egy terhes nőt is megsebesített.

Az eset még szerda délután történt az angliai Andover városában az 50 éves férfi jól láthatóan ittas állapotban ment be a Tescoba. Az áruházban alkoholtartalmú italokat szeretett volna vásárolni, de a személyzet nem szolgálta ki a részeg vásárlót.

A férfi pár perccel később beült autójába- ami nem mellesleg egy értékes Rolls-Royce volt- és egyenesen az üzlet felé hajtott. Több méterre hatolt be járművével a Tescoba.

Képes beszámoló a döbbenetes esetről: Sokkoló képek: a Tescoban gázolta el a terhes nőt a részeg sofőr

A helyszínre hamarosan több tűzoltó és mentő is érkezett: hat sérültet vittek kórházba, köztük egy terhes nőt. Szemtanúk szerint csodával határos, hogy nem történt halálos sérülés.

Az 50 éves Robert Caton az autóban ülve várta meg, míg letartóztatták. Ma tárgyalja ügyét a helyi bíróság, várhatóan továbbra is letartóztatásban marad. Gondatlansággal, gyilkossági szándékkal gyanúsítják, és ittas vezetéssel is vádolják. Ráadásul az általa okozott kár akár a több százezer fontot is elérheti.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Az ámokfutó felesége tegnap úgy nyilatkozott: "Minden körülmények között kiállok Robert mellett." Mint elmondta, egy vásárlói reklamáció miatt ment férje az üzletbe, ahol nem tudtak neki segíteni. Amikor azonban alkoholt is szeretett volna venni, az eladók nem szolgálták ki a dühös -és láthatóan ittas- vásárlót.

Munkatársai kimondottan intelligens és megbízható partnerként írták le Robert Caton-t . Mint egyikőjük elmondta, a férfi számítástechnikai szakemberként dolgozott, és mindig is nagy odafigyeléssel és megbízhatóan végezte munkáját.

Caton anyósa ugyanakkor arról számolt be, hogy vejének komoly anyagi gondjai voltak mostanában, és könnyen lehet, hogy ez is hozzájárult ahhoz, hogy elvesztette a fejét.

NEKED AJÁNLJUK
NAPTÁR
Tovább
2021. szeptember 16. csütörtök
Edit
37. hét
Szeptember 16.
Az ózon világnapja
Szeptember 16.
A hangzáskultúra napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?