-4 °C Budapest

Autós ámokfutó a Tescoban: a legfrissebb fejlemények

2009. május 22. 10:02

Amint arról tegnap beszámoltunk, szerdán hatan megsérültek egy angliai Tesco áruházban, amikor egy részeg férfi hajtott az üzletbe autójával. A legfrissebb hírek szerint gyilkossági szándékkal vádolják a férfit, aki egy terhes nőt is megsebesített.

Az eset még szerda délután történt az angliai Andover városában az 50 éves férfi jól láthatóan ittas állapotban ment be a Tescoba. Az áruházban alkoholtartalmú italokat szeretett volna vásárolni, de a személyzet nem szolgálta ki a részeg vásárlót.

A férfi pár perccel később beült autójába- ami nem mellesleg egy értékes Rolls-Royce volt- és egyenesen az üzlet felé hajtott. Több méterre hatolt be járművével a Tescoba.

Képes beszámoló a döbbenetes esetről: Sokkoló képek: a Tescoban gázolta el a terhes nőt a részeg sofőr

A helyszínre hamarosan több tűzoltó és mentő is érkezett: hat sérültet vittek kórházba, köztük egy terhes nőt. Szemtanúk szerint csodával határos, hogy nem történt halálos sérülés.

Az 50 éves Robert Caton az autóban ülve várta meg, míg letartóztatták. Ma tárgyalja ügyét a helyi bíróság, várhatóan továbbra is letartóztatásban marad. Gondatlansággal, gyilkossági szándékkal gyanúsítják, és ittas vezetéssel is vádolják. Ráadásul az általa okozott kár akár a több százezer fontot is elérheti.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 8,54 százalékos THM-el, és havi 129 100 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 9,12% a THM; a Raiffeisen Banknál 9,37%; az MKB Banknál 9,39%,  a Takarékbanknál pedig 9,53%; míg az UniCredit Banknál 9,7%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni az OTP Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az ámokfutó felesége tegnap úgy nyilatkozott: "Minden körülmények között kiállok Robert mellett." Mint elmondta, egy vásárlói reklamáció miatt ment férje az üzletbe, ahol nem tudtak neki segíteni. Amikor azonban alkoholt is szeretett volna venni, az eladók nem szolgálták ki a dühös -és láthatóan ittas- vásárlót.

Munkatársai kimondottan intelligens és megbízható partnerként írták le Robert Caton-t . Mint egyikőjük elmondta, a férfi számítástechnikai szakemberként dolgozott, és mindig is nagy odafigyeléssel és megbízhatóan végezte munkáját.

Caton anyósa ugyanakkor arról számolt be, hogy vejének komoly anyagi gondjai voltak mostanában, és könnyen lehet, hogy ez is hozzájárult ahhoz, hogy elvesztette a fejét.

NEKED AJÁNLJUK
Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Zubreczki Dávid: teljesen abszurd, hogy erről végleg lemondtak a budapestiek

A könyv szerzőjét, Zubreczki Dávidot kérdeztük a balatoni fejlesztésekről, a városnézésről, építészetről és hogy mitől lenne élhetőbb Budapest. Interjú.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. január 29. vasárnap
Adél
4. hét
Január 29.
Balassagyarmat napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Digital Transformation 2023
Innovatív technologiák a hatékonyságnövelésért!
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap!
Biztosítás 2023
A tavasz meghatározó pénzügyi konferenciája március 8-án!
EZT OLVASTAD MÁR?