11 °C Budapest

Címke: penny market fizetés (19 cikk)

Pénzcentrum | 2019. augusztus 27. 13:01

Kitálalt a Penny: ennyit fizet dolgozóinak a bolthálózat

Még mindig hatalmas gondot jelent a tízezres eladóhiány, így nagy a verseny a boltláncok és kisebb üzletek között is a dolgozókért. A Penny Market azok közé a boltláncok közé tartozott, amelyek eddig titkolták, mennyit fizetnek a dolgozóiknak, azonban most nyilvánossá tették ezeket az adatokat.

MTI | 2014. március 17. 13:04

Tudtad? Előre is kaphatsz Erzsébet-utalványt

Előre is kaphat a munkavállaló Erzsébet-utalványt, amely ilyenkor béren kívüli juttatásként adózik, feltéve, hogy a munkaviszony fennmarad - hívja fel a figyelmet az adóhatóság a honlapján közzétett tájékoztatóban.

Pénzcentrum | 2010. december 22. 09:32

Beszerzési ár alatt árult a multi - nem maradt el a bírság

A Penny Market Kft.-t 109, míg a Lidl Magyarország bt.-t 155 millió forintos pénzbírságra ítélte a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSzH) a tisztességtelen forgalmazói magatartást tiltó jogszabály értelmében.

Pénzcentrum/MTI | 2010. október 15. 10:02

Százmilliós(!) büntetés a Lidl-nek és a Penny-nek: ezért fizetnek

A Lidl-nek 155(!) millió, a Penny Marketnek 109(!) millió forint bírságot kell fizetnie tisztességtelen forgalmazói magatartás miatt. Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért és agrárigazgatásért felelős államtitkára szerint más üzletláncok ellen is folynak vizsgálatok.

Pénzcentrum | 2008. november 21. 10:00

A Tesco és a Penny Market előtt demonstrálnak

A Tesco gyáli és a Penny Market alsónémedi raktárbázisa előtt félpályás útlezárással demonstrálnak ma az állattartó vállalkozások. A szervezők szerint a megmozdulások akár jövő péntekig is eltarthatnak, ha az érdekképviseletek és a nagy üzletláncok nem tudnak megállapodni a szektor pozícióinak javításáról.

Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem