31 °C Budapest

Címke: iphone hírek (22 cikk)

Pénzcentrum | 2013. szeptember 10. 15:25

Milyen legyen az új iPhone?

A várakozások szerint ma este rántja le a leplet legújabb okostelefonjáról az Apple.

Pénzcentrum | 2013. április 16. 16:00

Hamarosan elkezdik gyártani a legújabb iPhone-t?

Már a következő iPhone gyártására készül az Apple ázsiai partnere, a Foxconn - írja a Bloomberg. A hírek szerint a cég ismét elkezdett dolgozókat felvenni kelet-kínai gyárába a februári létszámstop után. Március vége óta 10 ezer fővel bővült a gyár alkalmazottainak száma, ahol már most is 250-300 ezren dolgoznak.

Pénzcentrum | 2012. július 13. 10:23

Már árulják az új iPhone-t

Bár a hivatalos megjelenésig még valószínűleg hónapokat kell várni, Kínában már most árulják az iPhone 5 mobiltelefont.

Pénzcentrum | 2012. május 29. 18:30

Jöhet a Facebook okostelefon?

A Facebook is beszállhat az okostelefonok harcába. A vállalat dolgozói felől olyan információk jutottak a The New York Times birtokába, miszerint a világ legnagyobb közösségi oldalát működtető cég saját készüléket dobna piacra jövőre. A hírek szerint a társaság már több volt Apple-dolgozót vett fel, akik az iPhone-on dolgoztak.

Pénzcentrum | 2011. november 23. 15:35

Zsebre vágott pénzügyek? Van még hova fejlődni

Bár egyre többen a banki tranzakciókhoz is használják a mobiltelefonjukat, még mindig nagyon jelentős azok aránya, akik csak szóban kommunikálnak a készülék segítségével. Így még óriási a növekedési potenciál a mobilkészülékek pénzügyi szolgáltatásokhoz történő használatában.

Világgazdaság | 2011. október 11. 09:04

Okostelefont karácsonyra: készülnek a gyártók

A mobiltelefon-gyártók is készülnek a karácsonyi szezonra: idén fordult elő először Nyugat-Európában, hogy már több új okostelefont vesznek az ügyfelek, mint hagyományos készüléket.