Címke: boeing (21 cikk)

MTI | 2013. augusztus 14. 08:32

Hamarosan jegyet árul a Sólyom

Szerdán aláírja a szerződést az online jegyértékesítésről a Sólyom Hungarian Airways és az egyik közismert helyfoglalási rendszert üzemeltető cég - értesült a Magyar Nemzet. A légitársaság első repülőgépét vasárnap tekintheti meg a nagyközönség a Liszt Ferenc repülőtéren.

Pénzcentrum | 2013. július 24. 17:33

Nem vicc: jön a Sólyom! Ezt tudjuk eddig

Hivatalos: lesz új magyar légitársaság! A Sólyom Airways hamarosan megkezdi működését - jelentette be a társaság vezérigazgatója.

MTI | 2013. március 18. 09:32

A tavalyinál kevesebb a charteres utazásszervező

A Budapest Airport (BA) szerint nem túl biztatóak az idei kilátások a charterpiacon, a főszereplő Travel Service azonban nem aggódik a nyári szezonért - írja a Világgazdaság.

Pénzcentrum | 2013. február 15. 08:32

800 ezer utassal kevesebb szállhat fel a Ryanairrel

Kétmillió utasra számít az ír Ryanair fapados légitársaság Budapesten márciusig, az indulás utáni első év végéig, de a járatmegszüntetések miatt a következő évben már csak 1,2 millió utassal számolnak - írja a Világgazdaság.

Pénzcentrum | 2012. február 3. 14:03

Leállt a Malév, azonnal akcióba lépett a konkurencia

Több légitársaság is jelezte pénteken, hogy a Malév leállása miatt a reptereken rekedt utasok igénybe vehetik szolgáltatásaikat, különböző kedvezményekkel, illetve szükség esetén nagyobb gépeket indítanak.

Pénzcentrum | 2011. november 26. 15:04

Feketelista: velük inkább ne repülj!

A Jordan Aviation légitársaságot korlátozta, a Rollins Air hondurasi céget teljesen kitiltotta az európai légtérből, a TAAG angolai légitársaságot pedig részlegesen mentesítette a korábbi korlátozások hatálya alól az Európai Bizottság, amely hétfőn tette közzé a légi fuvarozók feketelistájának újabb, immár 18. alkalommal frissített változatát.

Pénzcentrum | 2011. november 15. 18:05

Az igazi Jockey Ewing esete az ezüsttel

Az 1983-as Szerepcsere (Trading Places) című briliáns Dan Aykroyd és Eddie Murphy komédia az elsők között adott betekintést az árutőzsde rabul ejtő világába. A film története szerint egy multimilliárdos testvérpár különböző stiklikkel próbálja befolyásolni a narancslé világpiaci árát. Mint az már lenni szokott a kapzsi Duke fivérek elnyerik méltó büntetésüket és a történet végére mind vagyonuk, mind önbecsülésük alaposan megtépázódik.

Pénzcentrum | 2011. augusztus 7. 21:02

Ezek a világ legfurcsább szállodái + fotók

Nyaralni készülsz és unod a szabványos szállodai szobákat? Szerte a világon, a klasszikus mellett, számtalan különleges és egyedi szálláshely áll a vendégek rendelkezésére; legyen szó pár éjszakáról egy igluban, egy repülőben vagy éppen egy high-tech házban.

Pénzcentrum | 2010. szeptember 9. 10:02

Világhírű magyar találmány: titokban készítik

Megkezdődött a pixelbeton nagyüzemi gyártása Hódmezővásárhelyen. Losonczi Áron csongrádi építészmérnök találmánya iránt világszerte nagy az érdeklődés, Londonban gyaloghidat is építenek belőle.