Man exercising and lives healthy life.

Óriási kihívót kaphat a méregdrága Prime üdítőital: ez lehet a magyar fiatalok új kedvence?

2024. április 11. 20:14

A közösségi média influenszerek által létrehozott márkák egyre inkább meghódítják a szupermarketek polcait, az FMCG-szektorban új termékekkel jelentkezve, amelyek változatosságot és innovációt hoznak a fogyasztók számára - jelentette a Grocery Gazette. Így történt ez a Prime üdítő esetében is, mely most már Magyarországon is kapható, főként a gyerekek, kamaszok körében népszerű. A divatok azonban gyorsan változnak: mutatjuk, mi jöhet még a Prime után.

A közösségi média influencerek körében egyre inkább terjed a trend, hogy új márkákat alapítva, valamint meglévő termékeiket bővítve már a szupermarketek polcain is megjelennek. Logan Paul és KSI Prime üdítőitalukkal rövid idő alatt a világ negyedik legkelendőbb sportital márkájává váltak. Az ital eladásai 2023-ban több mint 308 millió fontot tettek ki. De nincsenek egyedül.

Ott van például a The Sidemen csoport gabonapehely márkája, a Best, mely a Tesco áruházakban debütált, Choco Crunch és Caramel Gold ízekben kapható. A Morrisons és a Tesco már korábban is forgalmazta a csoport XIX Vodka termékét az Egyesült Királyságban.

Ella Mills, a Deliciously Ella növényi alapú élelmiszer márkájának alapítója, az Asda és Co-op áruházláncokban is megjelent, ezzel minden nagyobb brit szupermarketláncot lefedve. A márka 2016 óta kínál vegán termékeket, többek között müzlit és müzliszeleteket.

Thomas Straker séf All Things Butter bio brit tejtermékmárkája az Asda és Sainsbury's áruházakban jelent meg. A márka Salted, Garlic & Herb és Chili ízesítésű vajait kínálja.

Jamie Laing Candy Kittens vegán édességmárkája az E4 Made in Chelsea valóságshow-ban debütált, és ma már szinte minden nagy brit szupermarketben megtalálható. A márka 2022-ben teljesen vegán lett. Ezt a márkát akár hazánkban is megtalálhatjuk importáruboltokban, illetve neten rendelve.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

MrBeast YouTube sztár Feastables csokoládécsokiját az Asda és Spar élelmiszerüzletekben lehet megvásárolni az Egyesült Királyságban. Az új márka gyorsan népszerűvé vált a fogyasztók körében.

Grace Beverley Shreddy fitneszkiegészítő márkája probiotikus étrend-kiegészítő porokat és fehérjeszeleteket kínál. A termékek a Sainsbury's és Superdrug áruházakban érhetők el.

Spencer Matthews CleanCo alkoholmentes szeszesitalmárkát alapított, amely alternatívát kínál az alkoholfogyasztásra. A márka sikeresen biztosított befektetéseket és jelentős forgalomnövekedést ért el - derült ki a lap gyűjtéséből. Ezek az influencerek sikeresen hozták létre saját márkáikat, amelyek ma már jelentős részét képezik az FMCG-szektor kínálatának a brit szupermarketekben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 29. hétfő
Péter
18. hét
Április 29.
A tánc világnapja
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem