Bejelentkezés:

Felhasználói név:
Jelszó:
  Mégsem
regisztráció elfelejtettem a jelszavamat
2017. január 24. kedd Timót

Időjárás

36 órás előrejelzés

2017.01.23 16:56
Kedden sok lesz felettünk a felhő, de néhol az északi északnyugati megyékben délután felszakadozhat a felhőzet. Pára, köd, zúzmarás köd továbbra is többfelé előfordulhat. Északnyugaton megélénkül az északias szél. Hajnalban -6 és -14, délután -7, -1 fok várható. Szerda reggel is sokfelé ébredhetünk párás, ködös, szürke időre, viszont északon, északkeleten szakadozottabb lehet a felhőzet. Számottevő csapadék továbbra sem várható, de ónos szitálás, hószállingózás, zúzmaraképződés továbbra is előfordulhat. Nyugaton, északnyugaton és helyenként északkeleten élénk lehet az északias szél. A legalacsonyabb hőmérséklet -5 és -12 fok között alakul.

Magyarország időképe

Időkép

Budapest légszennyezettsége

Budapest légszennyezettsége

Vizek hőmérséklete

Balaton (Siófok) 1°C
Velencei-tó (Agárd) 3.5°C
Tisza (Kisköre-felsö) 0.1°C
Fertö-tó (Fertörákos) 1°C
Duna (Budapest) 0.3°C
Tisza (Szolnok) 0.1°C

Közlekedésmeteorológiai jelentés

2017.01.23 17:23
Kedden is több helyen lesz párás, ködös az idő, ami jelentősen lecsökkenti majd a látástávolságot. A ködös, borongós időben zúzmaralerakódás, ónos szitálás következtében síkos, jeges útszakaszok is előfordulhatnak majd. A hóval borított tájakon továbbra is találkozhatunk csúszós, jeges, latyakos, hókásás útszakaszok. Északnyugaton egy-egy élénk északias széllökés kissé csökkentheti a járművek menetstabilitását. Vezessünk óvatosan, a téli útviszonyokat figyelembe véve! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Orvosmeteorológiai jelentés

2017.01.23 17:00
Kedden is marad a hideg, frontmentes idő. A többfelé nyirkos idő miatt fokozódnak az ízületi fájdalmak. A borongós, szürke, fényszegény tájakon élők körében fáradtság, álmosság, kedvtelenség fordulhat elő. A légszennyező anyagok magas koncentrációja felerősítheti a légúti betegségben szenvedők, valamint az asztmások panaszait, de fejfájás, vérnyomás-ingadozás is felléphet. A nyirkos, ködös idő kedvez a kórokozók terjedésének, nő a megfázásveszély, ezért öltözzünk melegen, rétegesen, táplálkozzunk vitamindúsan!

Hójelentés

2017.01.23 16:57
Csapadékmentes, fagyos idő. A következő napokban nem várható számottevő csapadék, a legtöbb helyen napközben is fagyos időre van kilátás.

Webkamera

Budai vár

Időkép

Fonyód Sipos-hegy

Időkép