15 °C Budapest
Burg, Germany - November 13, 2016: Shopping carts of the german supermarket chain, Lidl stands together in a row. Lidl is a German global discount supermarket chain, based in Neckarsulm, Germany.

Elindult a roham a Lidl-be: érdemes sietni, egy éve volt utoljára kapható a karácsony slágerterméke

2022. november 17. 10:45

November 17-től elindult a roham a diszkontlánc üzleteibe, ugyanis mától kapható országosan a fa játékkonyha, amit 29 999 forintért árul a bolt. A ma reggeli üzletnyitások óta pedig alig telt el néhány óra, a Pénzcentrumot már arról tájékoztatta a vállalat, hogy a hatalmas érdeklődésre tekintettel sok áruházban kifogyóban van, vagy már el is fogyott a gyerekkonyha, de az utánpótlás folyamatos lesz a napokban.

Ahogy arról korábban a Pénzcentrumon több cikkben is beszámoltunk, november 17-től, azaz csütörtöktől országosan is kaphatók a Lidl játékkonyhái. A játékkonyhák értékesítését elsőként a Pénzcentrum szúrta ki, és a lánctól azóta megtudtuk, hogy októberben csupán egyetlen áruházban lehetett kapni abból az apropóból, hogy Kecskeméten új üzletet nyitottak.

A Pénzcentrum értesülései szerint azonban mától ténylegesen országosan kaphatók a szóban forgó játékkonyhák, és bár változó mennyiségben, de minden üzletben lesz készleten a gyerekjátékból. Azaz egészen pontosan majdnem minden üzletben, van ugyanis néhány kivétel. A diszkontlánc korábban arról tájékoztatta lapunkat, hogy néhány budapesti kis üzletükben, ahol nincsen non-food részleg (Budapest VI. ker. Király utca 112., Budapest V. ker. Ferenciek tere 2., Budapest V. ker. Arany János u. 27-29.), ott nem lesznek játékkonyhák.

A Lidl 46. heti ünnepi akciós kiadványa szerint a játékkonyha 29 999 forintba fog kerülni, ami 10 ezer forinttal több, mint a tavalyi ár. Az országos bevezetésre tehát a lánc 50 százalékkal megemelte a kis konyhák fogyasztói árát. A legjobban tehát azok jártak, akik szerencséjüknél fogva már a kecskeméti boltnyitásnál bezsebelték a terméket, ők ugyanis akciós áron 19 999 forintért tehették meg ezt.

Érdemes sietni

A november 17-i boltnyitások óta alig telt el néhány óra, de a Lidl már arról tájékoztatta a Pénzcentrumot, hogy a hatalmas érdeklődésre tekintettel sok áruházban kifogyóban van, vagy már el is fogyott a gyerekkonyha. Nem kell azonban senkinek sem attól tartania, hogy lemarad a karácsony slágertermékéről, hiszen a diszkontlánc lapunknak megerősítette, hogy jókora raktárkészlet áll rendelkezésre, folyamatos az üzletek elléátása, így a következő napokban is érkeznek majd termékek a Lidl 195 áruházába.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Folyamatos az üzletek ellátása, így ott, ahol a mai napon elfogyott volna a termék, a holnapi üzletnyitásra feltöltjük a készleteket, és ez így lesz a hét hátralévő részében is

- mondta el lapunknak Tőzsér Judit. A Lidl Magyarország kommunikációs vezetője azt is hozzátette, nem érte váratlanul őket a roham, hiszen az elmúlt évek tapasztalatai ezt előre jelezték, így megfelelő mennyiséggel készült az áruházlánc az akcióra.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 26. péntek
Ervin
17. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem