Támadásban a hazai Apple - új márkaboltok, új csatornák

Pénzcentrum
2006. december 14. 10:30

A jelenleg működő 3 budapesti márkabolt és 5 vidéki viszonteladó mellett elektronikai szakkereskedésekben is kaphatóak az Apple termékek. A kiváló növekedési mutatóknak köszönhetően jövőre 3 újabb Apple márkabolt nyílik - adja hírül a Világgazdaság.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Emanuele Massimo, az amerikai Apple informatikai cég magyarországi képviseletének ügyvezetője elmondta, mind a zenelejátszók, mind a számítógépek hazai eladásai meghaladják az anyavállalat globális növekedési mutatóit. Mindez leginkább annak köszönhető, hogy új értékesítési csatornákat is bevontak, elkezdték az árusítást a nagy elektronikai szakkereskedői hálózatokban.

Asztali és noteszgépekből idén mintegy 9 ezret értékesítettek Magyarországon, s ez 50 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál. A zenelejátszók értékesítésében 140 százalékos emelkedést könyvelhettek el, ez havi több ezer terméket jelent. Az iPodok ez évtől néhány hazai könyvesboltban, illetve a Pannon mobilszolgáltató márkaboltjaiban is kapható lesz, vélhetően egyébként ezzel készítik elő a terepet az Apple mobiltelefonjának

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
NAPTÁR
Tovább
2021. december 4. szombat
Borbála, Barbara
48. hét
December 4.
A cookie napja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. december 4. 19:20