Túlzott várakozások vagy tényleg jól megy a szekér?

Pénzcentrum
2006. december 8. 15:00

Korai lenne még nyilatkozni a Microsoft legújabb üdvöskéjének, a Zune elnevezést viselő lejátszójának eredményességéről, hiszen az még csak néhány hete elérhető az amerikai fogyasztók számára, annál is inkább mert a jelenlegi eladási számok eléggé vegyes képet mutatnak.

A jelenleg csakis az amerikai piac számára elérhető felsőkategóriás mp3 lejátszót, amely 30 gigányi adatot (7 500 zenei fájlt) tud tárolni, 250 dollárért vásárolhatják meg azok, akiket ámulatba ejt a szerkentyű azon képessége, hogy a beépített wireless kapcsolaton keresztül megoszthatják az általuk megvásárolt tartalmat másokkal.

A Microsoft bizakodóan nyilatkozik az eladási számok növekedéséről, 2007 első félévében 1 millió darabot szeretnének eladni, s bár tudják, hogy ez a piacvezető Apple részesedésének megnyirbálására sem elég, a vállalat vezetői szerint mindenképpen egy szép jövőt vetít a cég ilyen irányú tervei elé.

További jó hír volt a Microsoft számára, hogy a megjelenés első hetében eladásai alapján máris a második helyett foglalhatta el a piacon, természetesen az Apple iPodjai után, de a cég nagy sajnáltára ezt a helyet nem sikerült megtartani a hálaadás napi roham előtt, a Zune nem tudta felvenni az árversenyt az olcsóbb termékekkel.

Hatalmas pénzek röpködnek a magyar Kickstarteren: mutatjuk a legnagyobb dobásokat

Az alig egy hónapja indult első hazai közösségi piactéren már meg is vannak az első sikeres projektek.

Csúnyán elintézheti a magyarok megtakarításait a válság: így még kijátszhatod az inflációt

A pénzügyi szakértők most elmondták, milyen tippekkel spórolhatunk.

Ez lehet a 2022-es nyár új slágeritala Magyarországon? Hihetetlen, mennyien kattantak rá

A magyar piacon is megjelennek az enyhén alkoholos, gyümölcsös italok, egy felmérésből pedig kiderült, hogy a fiatalok különösen nyitottak ezekre az alkoholos frissítőkre.

Láthatáron a nyugdíjösszeomlás: rengeteg magyarnak lehet kemény nélkülözés az időskor

Sokan gondolják, hogy teljesen tudatosan szervezik a pénzügyeiket, és nem értik, hogy hova folyik a pénzük a hónap végére.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2022. június 30. csütörtök
Pál
26. hét
Június 30.
Aszteroida világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?