Túlzott várakozások vagy tényleg jól megy a szekér?

Pénzcentrum
2006. december 8. 15:00

Korai lenne még nyilatkozni a Microsoft legújabb üdvöskéjének, a Zune elnevezést viselő lejátszójának eredményességéről, hiszen az még csak néhány hete elérhető az amerikai fogyasztók számára, annál is inkább mert a jelenlegi eladási számok eléggé vegyes képet mutatnak.

A jelenleg csakis az amerikai piac számára elérhető felsőkategóriás mp3 lejátszót, amely 30 gigányi adatot (7 500 zenei fájlt) tud tárolni, 250 dollárért vásárolhatják meg azok, akiket ámulatba ejt a szerkentyű azon képessége, hogy a beépített wireless kapcsolaton keresztül megoszthatják az általuk megvásárolt tartalmat másokkal.

A Microsoft bizakodóan nyilatkozik az eladási számok növekedéséről, 2007 első félévében 1 millió darabot szeretnének eladni, s bár tudják, hogy ez a piacvezető Apple részesedésének megnyirbálására sem elég, a vállalat vezetői szerint mindenképpen egy szép jövőt vetít a cég ilyen irányú tervei elé.

További jó hír volt a Microsoft számára, hogy a megjelenés első hetében eladásai alapján máris a második helyett foglalhatta el a piacon, természetesen az Apple iPodjai után, de a cég nagy sajnáltára ezt a helyet nem sikerült megtartani a hálaadás napi roham előtt, a Zune nem tudta felvenni az árversenyt az olcsóbb termékekkel.

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 26. vasárnap
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
Hősök napja
Május 26.
Szentháromság
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. május 25. 19:20
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem