2019. november 14. csütörtök Aliz

Rubint Rékára rászállt a GVH: kínos vallomásra kényszerült a fitneszguru


Rubint Rékának nyilatkoznia kell arról, hogy kapott-e ellenszolgáltatást a The Body Shop kapcsán megjelent posztjaiért 2015. február 1-jétől kezdődően - írja a 24.hu.

A fitneszguru arról posztolt az Instagramon, hogy a Gazdasági Versenyhivatal fokozott ellenőrzése miatt egyértelműsítenie kellett, hogy kapott-e ellenszolgáltatást a posztjaiért, amiben a The Body Shop szerepel. Ez ugyanis a követők felé nem volt egyértelműsítve. Rubint Réka ezt írta:

Drága Barátaim! Tájékoztatlak Benneteket, hogy a 2015. február 1-től kezdődően az oldalamon megjelenített The Body Shop termékekkel, szolgáltatásokkal, márkával kapcsolatos posztok együttműködési megállapodás alapján jöttek létre, amelyért a The Body Shop ellenszolgáltatást nyújtott, tehát fizetett posztok voltak. https://the-body-shop.hu/ További partnereink itt találhatóak: http://reka.fit/partnerek.

KIHÚZNA A BAJBÓL 500 EZER FORINT?

A Pénzcentrum kalkulátorával könnyedén megtalálhatod a legolcsóbb személyi kölcsönt. Mutatunk egy konkrét példát: kalkulátorunkban 500 ezer forintos hitelösszeget, és 48 hónapos futamidőt adtunk meg. A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 12 178 forintos törlesztőrészlettel a CIB nyújtja (THM 8,17 %), de nem sokkal marad el ettől a K&H 13 411 forintos törlesztőt (THM 13,79%) ígérő ajánlata sem. Emellett érdemes még megemlíteni a Budapest Bank és az Oney konstrukcióját is. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS