2020. augusztus 12. szerda Klára

Rubint Rékára rászállt a GVH: kínos vallomásra kényszerült a fitneszguru


Rubint Rékának nyilatkoznia kell arról, hogy kapott-e ellenszolgáltatást a The Body Shop kapcsán megjelent posztjaiért 2015. február 1-jétől kezdődően - írja a 24.hu.

A fitneszguru arról posztolt az Instagramon, hogy a Gazdasági Versenyhivatal fokozott ellenőrzése miatt egyértelműsítenie kellett, hogy kapott-e ellenszolgáltatást a posztjaiért, amiben a The Body Shop szerepel. Ez ugyanis a követők felé nem volt egyértelműsítve. Rubint Réka ezt írta:

Drága Barátaim! Tájékoztatlak Benneteket, hogy a 2015. február 1-től kezdődően az oldalamon megjelenített The Body Shop termékekkel, szolgáltatásokkal, márkával kapcsolatos posztok együttműködési megállapodás alapján jöttek létre, amelyért a The Body Shop ellenszolgáltatást nyújtott, tehát fizetett posztok voltak. https://the-body-shop.hu/ További partnereink itt találhatóak: http://reka.fit/partnerek.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Még nincs hozzászólás - Legyél te az első!
Ezt olvastad már?
×

A címlapról ajánljuk

Betesz a koronavírus a kollégista létnek: erre készülhetnek ősszel a diákok
A koronavírus, ahogy szinte mindent, a kollégiumi életet is átrajzolja.


Feliratkozom a hírlevélre!

 

NÉPSZERŰ
FRISS

  Ajánlatunk

Portfolio HR Revolution 2020 Konferencia

Vörös riadó! A munkaerőpiac aktuális kérdései, kihívásai, és természetesen a lehetséges megoldások.

Sustainable World 2020 Konferencia

A jövő vállalata konferenciát, melyen a fenntarthatóságról, zöld finanszírozásról és befektetésekről, az energiatársaságok aktuális helyzetéről, és a zöld vállalatok kihívásairól, lehetőségeiről lesz szó.