Száz új busz jön a magyar nagyvárosba

2010. október 12. 16:58

Az MVK Miskolc Városi Közlekedési Zrt. nyílt közbeszerzést hirdetett 100 autóbusz szállítására, ebből 40 jármű opcionális, azt az ajánlatkérő 2013 és 2015 között hívhatja le - a felhívás a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A buszokat három kategóriába sorolta a közlekedési társaság, valamennyinek alacsony padlósnak kell lennie. Az első kategóriába tartoznak a 75 férőhelyes szóló-, a másodikba a 85 férőhelyes szóló-, míg a harmadikba a 130 férőhelyes csuklós buszok.

A szóló és a csuklós buszokból egyaránt 15-15 darabot kér az MVK jövőre és 2012-ben. A maradék az opcionálisan a rákövetkező három évben lehívható 25 szóló-, és 15 csuklós busz.

Az ajánlattevőknek referenciaként be kell mutatniuk az elmúlt 3 évben leszállított - vagy értékesített - legalább 30 olyan alacsony padlós buszt, amelyeknek a motorja, a futóművei és a kormányművei azonos gyártmányúak a megajánlott termékével.

Az ajánlattételi határidő november 22. Az összességében legelőnyösebb ajánlat lesz a nyertes, de az értékelésnél az ár kapja a legnagyobb súlyt. Az eredményhirdetés időpontja december 6., a szerződéskötés tervezett időpontja pedig december 17.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

 

Atyaég! Ilyen luxusnövényeket vesznek otthonaikba most a dúsgazdag magyarok

A pandémia alatt megugrott a szobanövények, és kertészeti eszközök iránti kereslet, 2020-ban a szobanövények tekintetében 8%-os emelkedést észleltek a piaci szereplők.

Sok szülő így rontja el a gyerek fejlesztését: nem lehet elég korán kezdeni

Szinte semmi sem fejleszti olyan gyorsan és hatékonyan a legkisebbek agyát, mint a társasjáték.

Ennyibe kerül manapság egy luxus mobilház: ez lehet a lakásválság megoldása? + videó

Drágulnak az ingatlanok, emelkednek a hitelkamatok: ez pedig szinte egyenes út a lakhatási válsághoz. Nálunk is működhet az, ahogy az USA-ban megoldották?

Ilyen még nemigen volt itthon: itt a bejelentés, elindult a magyar Kickstarter

A Kickstarternek és az Indiegogonak hála a közösségi finanszírozási forma évek óta világszerte népszerű és most megérkezett Magyarországra is, a Brancs formájában

NAPTÁR
Tovább
2022. május 26. csütörtök
Fülöp, Evelin
21. hét
Május 26.
A régészet napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?