12 °C Budapest

Íme a hétvégi Oldtimer Rally programja

2010. augusztus 24. 20:02

A kíváncsiaknak több alkalmuk is lesz arra, hogy megnézzék a járgányokat, a nyilvános megállópontokon pihenő helyzetben is megcsodálhatók az autók, de a kitartóbbak menet közben is elcsíphetik őket. Lesz rá lehetőség bőven, a benevezett versenyzők és navigátoraik 450 kilométert tesznek meg hazánk gyönyörű északnyugati részén, és a csapat ellátogat Szlovákiába is.

A központ ezúttal is az Audi Gyár

Innen indulnak az Audi Eastoric Rallye résztvevői. Az oldtimer Szuperkupa negyedik futamára a kétfős csapatok augusztus 26-án, csütörtökön 14 órától az ETO-Park Parkolójában készülnek fel. A verseny előtti bemelegítést bárki megtekintheti, de egyébként útközben is el lehet csípni a veterán szépségeket. 27-én, pénteken reggel Tata felé indul a mezőny. Itt az Öreg tó partján lesz egy időellenőrző állomás, majd Esztergomnál kelnek át a határon. Az ebéd után Komáromnál érnek vissza magyar területre.

A győriek és a város közelében lakók pénteken délután a Dunakapu téren csodálhatják meg az öreg technikákat, ahová a Bornapok vendégeként 16.30-tól futnak be. A szombati napon Pápa felé halad a csapat, ahol a résztvevők már évek óta szívesen látott vendégek, majd a kávészünet Mihályházán érkezik el. Az ebéd Pannonhalmán, az apátság új éttermében lesz, majd a Rábaringen köröznek. Az ETO Parknál ér véget a verseny a délutáni órákban.

Azok, akik vállalják az Audi Eastoric kihívását, 450 kilométer leküzdésével és a KRESZ betartásával néznek szembe két napon át. Festői tájakat, eldugott falvakat érintve számos településen haladnak keresztül, ahol az érdeklődők az út mentén meg is nézhetik a járgányokat, de több megállóponton is körbejárhatók lesznek az autóritkaságok.

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

Egyre több család igényli a babaváró hitelt. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2021 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt. (x)

Csodálnivaló oldtimerek, ne hagyd ki!

Miután közúti versenyről van szó, száguldásról szó sem lehet, az Oldtimer Szuperkupa versenyein a közlekedési szabályok betartásával juthatnak el a veterán autósok egyik feladattól a másikig. Az időmérő szakaszokon századmásodpercre előírt időket kell a lehető legprecízebben teljesíteni. A fotocellák között leküzdött etapok döntik el a helyezéseket. Az lesz az első, aki a legkisebb eltéréssel teljesíti a szintidőket - hacsak nem követ el valamilyen útvonalhibát.

NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?