Az Éjjel-nappal Budapest című realityból megismert lakás hirdetése. (Forrás: ingatlan.com)

Eladó az Éjjel-nappal Budapest gigalakása: itt a hirdetés, így néz ki ma Laliék egykori rezidenciája

2023. október 28. 16:03

Lassan egy éve ért véget az RTL egykori sikersorozata, az Éjjel-nappal Budapest, a szériából megismert lakást (ami a műsorban bérlemény volt) most piacra dobta a tulajdonos - szúrta ki a Pénzcentrum. Az egykori forgatási helyszínért közel 250 millió forintot kérnek, míg 10 évvel ezelőtt még csak 100 milliót kóstált.

Piacra dobták az RTL egykori sikersorozatából, az Éjjel-nappal Budapestből megismert lakást – szúrta ki az egyik legnagyobb ingatlanhirdetési portálon a Pénzcentrum. Mint ismert, az „ÉNB” az RTL saját gyártású, magyar fikciós reality sorozata volt. 2013. február 11-től 2019. február 15-ig az RTL Klub, majd 2019. február 18-tól 2022. november 18-ig az RTL II sugározta. A II. kerületi Margit körúton található, 239 négyzetméteres ingatlanért 245 millió forintot kérnek a tulajdonosai.

Mint azt az ingatlanhirdetésben írják, a 8 szobás lakás a Margit híd lábánál, polgári házban található, és a Dunára panorámás. Azt is hozzáteszik, hogy a tulajdoni lap szerint az ingatlan 2 helyrajzi számon van, és két önálló bejárattal rendelkezik, így a hirdető szerint „kiváló lehet cégközpontnak, orvosi rendelőnek, ügyvédi irodának, vagy egyéb más üzleti célú felhasználásra”.

A ház jó állapotú rendezett, felújított belső homlokzattal rendelkezik, a lakás szintén műszakilag felújított, és részben átalakított, 3 szoba fala el lett távolítva anno, ami vissza állítható

- írják még a hirdetésben.

Érdekesség, hogy nem először került a piacra az ingatlan, még 2013-ban 360 ezer euróért, azaz akkori forintárfolyamon picivel több mint 105 millió forintért kínálták megvételre akkori tulajdonosai. Ez azt jelenti, hogy 10 év leforgása alatt 2,5-szeresére drágult az ingatlan, ami még az általános ingatlanpiaci szárnyalás mellett is szép teljesítmény.

A mostani, 245 milliós irányár elsőre persze soknak tűnhet, de ha azt nézzük, hogy ezért az összegért mennyi négyzetmétert kap a leendő tulajdonos ezen a lokáción, akkor az 1,02 millió forintos négyzetméterár inkább alacsonynak tekinthető a II. kerületi ingatlanpiacon. Ezt igazolja a hirdetési portál statisztikája is, amely szerint a 200-299 négyzetméter közötti, használt lakások átlagára Budapest II. kerületében 1,28 millió forintot kóstál jelenleg négyzetméterenként.

Nyitókép: képernyőkét az ingatlan.com-on talált hirdetésről

NEKED AJÁNLJUK
Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 27. szombat
Zita
17. hét
Április 27.
Morse nap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. április 27. 19:15
GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem