7 °C Budapest

Micsoda luxus: a milliomos celeb új otthona!

2009. szeptember 20. 14:02

Az ifjú hollywoodi csillag, Shia LaBeouf nevét egyre többen ismerik. A Transformers című kultfilm egyik főszereplője megvette élete első lakását, rögtön több mint 1,8 millió dollárért - nem máshol, mint Kaliforniában.

Csak a filmvilágban kevésbé járatos néző érzi úgy, hogy Shia LaBeouf viharos gyorsasággal futott be hollywoodi karriert. Életrajazát, filmográfiáját tanulmányozva látható, hogy a most 22 éves színész lassan tíz éve forog a film világában. Epizódszereplőként feltünt az X-akták egyik részében, de szerepet kapott a Magyarországon Vigyázz, kész, szörf cimmel játszott filmben is.


Fotó: ingatlan.net


A sok munka azonban meghozta gyümölcsét. A hirességek ingatlanügyleteit firtató amerikai lapok széles terjedelemben tárgyalják legújabb beszerzését.

A cikk folytatódik, kattints!

Páratlan fotó dokumentációval illusztrált napló került elő a Don-kanyarból (x)

Hadtörténeti kuriózum lehet az a 120 darab színes, jó minőségben retusált és digitalizált, publikálás előtt álló felvétel, amely 45 év lappangás után került elő.

Itt a díjnyertes fiatal vállalkozó újabb nagy dobása (X)

Az egyik legígéretesebb hazai technológiai startup által most piacra dobott okos gyűrű lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel bármilyen infót megosszunk magunkról új ismerősünkkel.

Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. április 24. szerda
György
17. hét
Április 24.
A rendőrség napja
Április 24.
Zajvédelmi világnap
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
CSOK Plusz - hírek, tudnivalók
A legfontosabb hírek, elemzések, és a részletszabályok a 2024-től elérhető CSOK Plusz-ról.
Most nem