Zaciban Demi Moore aktfotója! Meztelen sztárokkal a művészcsőd ellen

2009. szeptember 16. 11:02

Kilátástalan anyagi helyzete miatt egy szerzői jogokra specializálódott hitelezőhöz fordult a nemzetközileg elismert 60 éves fotóművész, Annie Leibovitz. A fotós 24 millió dolláros adóssággal küzd, a fizetési határidő pedig a múlt héten lejárt. A végső megoldásnak a zenészekről, színészekről, valamint egyéb hírességekről készített aktok szerzői jogainak elzálogosítása tűnt.

A fotós tárgyalásokat kezdeményezett a hitelezővel a futamidő meghosszabbításáról, melyek ügyvédje szerint sikerrel zárultak, de a megállapodás pontos részleteit nem hozták nyilvánosságra.


Annie Leibovitz

A jogász megerősítette, hogy nem múltak el a viharfelhők, a fedezetként felajánlott ingatlanok valamelyikét mielőbb értékesíteni kell, a szerzői jogok elzálogosításából befolyó összegből pedig rendezni kell az eddigi elmaradásokat.

A művésznő a New York-i lakására és három egymással szomszédos elővárosi házra vett fel jelzáloghitelt még 2002-ben. Az ingatlanok felújítása rendkívül elhúzódott, az értékesítés pedig jelen körülmények között sokkal nehézkesebb, mint amire korábban számítani lehetett.

Az anyagi gondokat súlyosbította, hogy a felújítás során engedély nélkül végzett pinceásás károkat okozott a szomszédos ingatlan tulajdonosának, aki több millió dollárt perelt el a művésznőtől.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A pénz elment, az adófizetés és a havi törlesztők elmaradtak, a közüzemi számlákat sem tudta már fizetni Leibovitz. Végső megoldásnak a teljes életművének elzálogosítása maradt, így kerültek az erre szakosodott Art Capital Group birtokába a John Lennonról és Yoko Onoról, valamint a terhes Demi Moore-ról készített aktfotók szerzői jogai.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Óriásit húzott a magyar Kickstarter: ilyen lehetőség kevés alkalommal lesz 2024-ben, most bárki élhet vele

Ahogy Jeff Bezos, az Amazon alapítója híres mondása is szól: "A márkád az, amit az emberek mondanak rólad, amikor nem vagy ott.”

NAPTÁR
Tovább
2024. március 3. vasárnap
Kornélia
9. hét
Március 3.
A Sabin-csepp napja
Március 3.
Vadvédelmi világnap
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
A diákok 97% kedvezménnyel, a 27 év alattiak 92% kedvezménnyel regisztrálhatnak! Gyere Te is!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2024. március 2. 19:16
Pénzcentrum Retail Day 2024
Magyarország legfontosabb kiskereskedelmi rendezvénye - Inspiráló előadók, izgalmas előadások, gyakorlati tudás.
Most nem