22 °C Budapest

Bontanak az építők: verekedésig fajult a körbetartozás!

Pénzcentrum
2008. december 16. 10:30

A VÉSZ az elmúlt napokban több helyszínen tartott akciót. Egyik helyen a biztonsági őr megütötte az operatőrt, a másik helyszínen dulakodás zajlott, a beruházó rokona szította a feszültséget, majdnem kitört a verekedés. Tatabányán kazánt vittek, és a rendőrök több aktivistát előállítottak. Az állam mossa kezeit, semmiféle jogszabály nincs a láthatáron. Se szociális érzékenység, se megoldás (Forrás: ingatlanmagazin.com).

Több fronton támadnak

A Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége (VÉSZ) ma több budapesti és vidéki helyszínen akciókat hajtott végre, hogy a tagjainak tartozó fővállalkozók és beruházók figyelmét felhívják a tartozásaikra. A Szentendrei úti Auchan parkolójában gyülekezett a szervezet több mint száz tagja, hogy aztán Éliás Ádám elnök eligazítása után a menetoszlopok elinduljanak a helyszínekre, ahol további szimpatizánsok csatlakoztak az eseményekhez. A parkolóban rögtönzött sajtótájékoztatót is tartottak, amire csupán egy nappal az események előtt érkezett a meghívó, mert korábbi szegedi akciójuk alkalmával a média egyik munkatársa értesítette az adós vállalkozót, aki kihívta a yardot. Furcsa módon - túlbiztosítva az akciót - egy regiment rohamrendőr érkezett a helyszínre, ennyi ember a tévészékházat is megvédte volna.

Tovább a teljes cikkre...

Példátlan összefogás a hazai Kickstarter mellett (x)

A Brancs a hazai piacon egyedi koncepciójával és célközönségével gyakorlatilag indulása óta aktív résztvevője a startup világnak.

Óriási dobásra készül 2023-ban a magyar Kickstarter: ez lehet a válság ellenszere?

Hivatalosan is elindította befektetési kampányát a Brancs közösségi piactér, amely rekordérdeklődéssel zárta az előregisztrációs kampányát.

Újabb két közösségi kampány lett sikeres: mutatjuk, hogy melyik (x)

Év végén két újabb izgalmas kampány ért el kiemelkedő sikereket a Brancs piacterén.

Jövőre ezeket az ötleteket lesz érdemes figyelni!

Most viszont bemutatunk 3 olyan projektet, amikről valószínűleg sokat fogunk még hallani 2023-ban!

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2023. március 24. péntek
Gábor, Karina
12. hét
Ajánlatunk
EZT OLVASTAD MÁR?