Bontanak az építők: verekedésig fajult a körbetartozás!

Pénzcentrum
2008. december 16. 10:30

A VÉSZ az elmúlt napokban több helyszínen tartott akciót. Egyik helyen a biztonsági őr megütötte az operatőrt, a másik helyszínen dulakodás zajlott, a beruházó rokona szította a feszültséget, majdnem kitört a verekedés. Tatabányán kazánt vittek, és a rendőrök több aktivistát előállítottak. Az állam mossa kezeit, semmiféle jogszabály nincs a láthatáron. Se szociális érzékenység, se megoldás (Forrás: ingatlanmagazin.com).

Több fronton támadnak

A Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége (VÉSZ) ma több budapesti és vidéki helyszínen akciókat hajtott végre, hogy a tagjainak tartozó fővállalkozók és beruházók figyelmét felhívják a tartozásaikra. A Szentendrei úti Auchan parkolójában gyülekezett a szervezet több mint száz tagja, hogy aztán Éliás Ádám elnök eligazítása után a menetoszlopok elinduljanak a helyszínekre, ahol további szimpatizánsok csatlakoztak az eseményekhez. A parkolóban rögtönzött sajtótájékoztatót is tartottak, amire csupán egy nappal az események előtt érkezett a meghívó, mert korábbi szegedi akciójuk alkalmával a média egyik munkatársa értesítette az adós vállalkozót, aki kihívta a yardot. Furcsa módon - túlbiztosítva az akciót - egy regiment rohamrendőr érkezett a helyszínre, ennyi ember a tévészékházat is megvédte volna.

Tovább a teljes cikkre...

Meglepő dolgokat rejt egy kamasz naplója 2024-ben: less bele, a te gyereked is érintett!

Megvalósul Jocó bácsi nagy álma, színpadra állítják regényét. A Kamaszharc, bár fikció, a tanárként nap, mint nap megtapasztalt élethelyzeteket dolgozza fel.

Egyedülálló zenés activityt fejlesztett a magyar gyógypedagógus  (x)

Egy hazai gyógypedagógus-zeneterapeuta összerakott egy többszörösen díjazott zenei társasjátékot.

Ez a superfood lehet a foci Eb nagy slágere (x)

Méltó ellenfele lehet a mogyoró-nachos-ropi sörkorcsolya triónak a kézműves sörfőzdék gyártási melléktermékéből készülő újfajta ropogtatnivaló.

Farmról az asztalra: így segítheti ez az üzleti modell a kisgazdaságokat

A CSA, azaz a közösség által támogatott mezőgazdasági modell hazánkban egyelőre alig ismert, pedig Nyugat-Európában és az amerikai földrészen egyre elterjedtebb.

NAPTÁR
Tovább
2024. május 29. szerda
Magdolna
22. hét
Május 29.
A Kihívás Napja
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Árfolyamok!
A legfontosabb magyar és nemzetközi részvény és devizaárfolyamok ÉLŐBEN!
Most nem