28 °C Budapest
5 fusi meló, amivel a fix állásod mellett is degeszre keresheted magad

5 fusi meló, amivel a fix állásod mellett is degeszre keresheted magad

2016. november 4. 16:01

Vészesen közeledik a karácsony, ilyenkor pedig mindenkinek jól jön egy kis extra pénz. A plusz kiadásokra érdemes már most felkészülni, a Pénzcentrum ezért most 5 újabb ötletet mutat, amivel szinte bárki könnyedén kiegészítheti a jelenlegi fizetését.

Statiszta

Szinte bárkiből könnyen lehet statiszta egy filmben vagy akár egy reklámban is. Ha szerencsénk van és pont a mi alkatunknak megfelelő személyt keresnek, akkor akár kiemelt statiszta szerepet is kaphatunk- ezért pedig akár plusz pár tízezer forint is ütheti a markunkat. Az alap statiszta munkával egy nap alatt általában 6-7 ezer forintot lehet keresni. Ha pedig szeretnék így pénzt keresni, akkor regisztráljunk be akár több közvetítő céghez is (néhol elkérnek pár ezer forintot a regisztrációért) és már várhatjuk is a hívásokat, hogy mikor mehetünk forgatni.

Megunt ruhák

Mindenki szekrényében akad néhány ruha, amit valamilyen okból már nem hord. Ezektől a felesleges daraboktól érdemes megszabadulni, de csak okosan! A jó állapotú ruhák a neten könnyen eladhatóak, nem nehéz összehozni belőlük több tízezres, vagy akár a bő százezres bevételt sem. Azonban akárcsak az ingatlanhirdetéseknél, itt is elengedhetetlen egy jó fotó. A legjobb, ha felkérünk valakit, hogy álljon nekünk modellt a ruhákban és figyeljünk arra is, hogy kellően részletes leírást adjunk a ruhákról a hirdetésben.

Főzés

Hazánkban is egyre jobban terjed a sharing economy - vagyis a megosztáson alapuló gazdaság. Azt azonban kevesen tudják, hogy ennek segítségével ma már akár az otthon megfőzött ebédet is eladhatjuk. 2015 őszén indult el a magyar közösségi vendéglátó rendszer, a Yummber. Ha szeretnénk eladni a megfőzött ételeinket, akkor regisztráljunk az oldalon és már kezdhetjük is kereskedést. Egy átlagos ebédért általában 900 - 1 300 forint között kérnek el a vendéglátók, de ebből persze lejön még a közvetítői díj is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Zenetanár

Tudsz gitározni? Vagy épp ügyesen zongorázol? Akkor ne pocsékold el a tudásodat, tanítsd meg másoknak, amit tudsz. Persze ne ingyen, hanem némi juttatásér cserébe. Egy óráért akár 1-3 ezer forintot is elkérhetsz, ráadásul könnyen tarthatsz órákat délutánonként vagy a hétvégén is.

Értékesítő

Hazánkba több kozmetikai cég is kínál olyan álláslehetőséget, amit könnyen elvégezhetünk a jelenlegi állásunk mellett is. Ha tanácsadónak állunk, akkor nagy kedvezményekkel, akár beszerzési áron vásárolhatunk a cégtől termékeket, amit mi természetesen teljes áron adunk tovább ismerőseinknek, barátaiknak. Így az, hogy mennyi pénzt keresünk, az kizárólag attól függ, hogy mennyi terméket sikerül eladnunk.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
perfekt  |  2022.08.08 08:30
A kisadózó vállalkozások tételes adójáról és a kisvállalati adóról szóló 2012. évi CXLVII. törvény s...
hrdoktor  |  2022.08.08 06:08
A termelékenységet és a fluktuációt is erősen befolyásolja, hogy egy munkahelyen milyen a kollégák v...
coachco  |  2022.08.05 21:47
Napok óta foglalkoztat a gondolat, hogy ha el kellene képzelni a jövőt, akkor hol és hogyan képzelné...
laskainelli  |  2022.08.03 13:31
Szétesőnek tűnik a világunk. Érzelmi hullámvasutakra szállunk fel, lefelé csúszunk a negatív érzések...
vezetoi-coaching  |  2022.08.03 11:21
Akár külföldön, akár itthon, valami radikálisan mást keresel szenvedélyként, jövedelem-forrásként, m...
Így győzheted le a tomboló inflációt: rengeteg magyar keresi szét magát ezzel a módszerrel

Egy vállalat sikeressége mérettől függetlenül több dolgon múlhat, azonban a sikeres marketing igazán erőssé teheti azt, válság esetén is.

Ez lenne a siker kulcsa? Sok magyar még mindig alábecsüli ezt az eszközt

Ezt mindenképp tudnod kell, mielőtt belevágsz egy start-up finanszírozásába, kezdő vállalkozóként.

Csendes gyilkos pusztítja tömegével a magyarokat: sok apróságon múlhat, megúszod-e

A magyar felnőttek mintegy 60 százaléka fél attól, hogy élete során rosszindulatú daganatot diagnosztizálnak nála.

Közösségi finanszírozás – alternatív, kockázatmentes út az üzleti célok megvalósítása felé (x)

Nincsenek könnyű helyzetben a hazai induló vagy bővülni kívánó vállalkozások: nehezen előrejelezhető egy-egy termék vagy fejlesztés várható sikere vagy megtérülése.

NAPTÁR
Tovább
2022. augusztus 8. hétfő
László
32. hét
Augusztus 8.
Nemzetközi Macska Nap
KONFERENCIA
Tovább
Külföldi piacra lépés 2022
Ingyenes online konferencia hazai kkv-nak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2022. augusztus 8. 09:43