7 °C Budapest

5 fusi meló, amivel a fix állásod mellett is degeszre keresheted magad

2016. november 4. 16:01

Vészesen közeledik a karácsony, ilyenkor pedig mindenkinek jól jön egy kis extra pénz. A plusz kiadásokra érdemes már most felkészülni, a Pénzcentrum ezért most 5 újabb ötletet mutat, amivel szinte bárki könnyedén kiegészítheti a jelenlegi fizetését.

Statiszta

Szinte bárkiből könnyen lehet statiszta egy filmben vagy akár egy reklámban is. Ha szerencsénk van és pont a mi alkatunknak megfelelő személyt keresnek, akkor akár kiemelt statiszta szerepet is kaphatunk- ezért pedig akár plusz pár tízezer forint is ütheti a markunkat. Az alap statiszta munkával egy nap alatt általában 6-7 ezer forintot lehet keresni. Ha pedig szeretnék így pénzt keresni, akkor regisztráljunk be akár több közvetítő céghez is (néhol elkérnek pár ezer forintot a regisztrációért) és már várhatjuk is a hívásokat, hogy mikor mehetünk forgatni.

Megunt ruhák

Mindenki szekrényében akad néhány ruha, amit valamilyen okból már nem hord. Ezektől a felesleges daraboktól érdemes megszabadulni, de csak okosan! A jó állapotú ruhák a neten könnyen eladhatóak, nem nehéz összehozni belőlük több tízezres, vagy akár a bő százezres bevételt sem. Azonban akárcsak az ingatlanhirdetéseknél, itt is elengedhetetlen egy jó fotó. A legjobb, ha felkérünk valakit, hogy álljon nekünk modellt a ruhákban és figyeljünk arra is, hogy kellően részletes leírást adjunk a ruhákról a hirdetésben.

Főzés

Hazánkban is egyre jobban terjed a sharing economy - vagyis a megosztáson alapuló gazdaság. Azt azonban kevesen tudják, hogy ennek segítségével ma már akár az otthon megfőzött ebédet is eladhatjuk. 2015 őszén indult el a magyar közösségi vendéglátó rendszer, a Yummber. Ha szeretnénk eladni a megfőzött ételeinket, akkor regisztráljunk az oldalon és már kezdhetjük is kereskedést. Egy átlagos ebédért általában 900 - 1 300 forint között kérnek el a vendéglátók, de ebből persze lejön még a közvetítői díj is.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Zenetanár

Tudsz gitározni? Vagy épp ügyesen zongorázol? Akkor ne pocsékold el a tudásodat, tanítsd meg másoknak, amit tudsz. Persze ne ingyen, hanem némi juttatásér cserébe. Egy óráért akár 1-3 ezer forintot is elkérhetsz, ráadásul könnyen tarthatsz órákat délutánonként vagy a hétvégén is.

Értékesítő

Hazánkba több kozmetikai cég is kínál olyan álláslehetőséget, amit könnyen elvégezhetünk a jelenlegi állásunk mellett is. Ha tanácsadónak állunk, akkor nagy kedvezményekkel, akár beszerzési áron vásárolhatunk a cégtől termékeket, amit mi természetesen teljes áron adunk tovább ismerőseinknek, barátaiknak. Így az, hogy mennyi pénzt keresünk, az kizárólag attól függ, hogy mennyi terméket sikerül eladnunk.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
laskainelli  |  2024.03.26 12:00
A házasság egy olyan szövetséget jelentene, amelynek mélysége biztonságot és figyelmet biztosít a fe...
hrdoktor  |  2024.03.26 10:32
A stressz negatív hatásairól szinte mindenki hallott, de az eustressz, vagyis a pozitív stressz egés...
perfekt  |  2024.03.12 11:42
Az egészségbiztosítási pénzbeli ellátásainál előfordul, hogy a kérelmező több ellátást kap a jog sze...
coachco  |  2024.03.03 12:47
Most belegondolva abba, a Föld, föld...! című könyve után, hogy Márai távozása és az én ifjúkorom kö...
vezetoi-coaching  |  2024.02.12 22:30
Gondoltam, ezt elmesélem már. Gyakorlatilag kétszer megnéztem…:-))) Életemben először... Ki tudja, a...
Ilyen modellben még soha nem szerveztek ekkora rendezvényt (x)

Rekord gyorsasággal fogytak el a jegyek arra 400 fősre tervezett, fiataloknak szóló kapcsolatépítő és önfejlesztő rendezvényre, amelynél a szervezők a közösségi finanszírozás modelljével toboroztak.

Zsongtak és tolongtak a vevők a magyar Kickstarteren: rengetegen csaptak le erre az egyedülálló termékre

Az első hazai közösségi piactéren sikeresen célba ért egy mézes kampány, amelyben a vásárlás mellett egy hartai termelő kaptárait is örökbe lehetett fogadni.

Újraindul a STRT Holding inkubációs programja, a Launchpad

Az STRT Holding közleménye szerint 8+30 millió forint befektetés és tapasztalt mentorgárda várja a jelentkezőket.

Egykor kubai textilmunkásoktól volt hangos, most közösségi finanszírozásból újul meg a patinás budapesti gyárépület (x)

A hiánypótló naturális, és letisztult berendezési trendeket kedvelő fotós közösség számára a Nordix már nem ismeretlen.

Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2024. március 29. péntek
Auguszta
13. hét
Március 29.
Nagypéntek
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
GEN Z Fest 2024
Gyere el akár INGYEN a Z generáció tavaszi eseményére!
Retail Day 2024
Merre tovább, magyar kiskereskedelem?
EZT OLVASTAD MÁR?
Itt a Pénzcentrum App!
Clickbait-mentes címek és egyéb extrák a Pénzcentrum mobilapplikációban!
Most nem
Letöltöm