5 fusi meló, amivel a fix állásod mellett is degeszre keresheted magad

5 fusi meló, amivel a fix állásod mellett is degeszre keresheted magad

2016. november 4. 16:01

Vészesen közeledik a karácsony, ilyenkor pedig mindenkinek jól jön egy kis extra pénz. A plusz kiadásokra érdemes már most felkészülni, a Pénzcentrum ezért most 5 újabb ötletet mutat, amivel szinte bárki könnyedén kiegészítheti a jelenlegi fizetését.

Statiszta

Szinte bárkiből könnyen lehet statiszta egy filmben vagy akár egy reklámban is. Ha szerencsénk van és pont a mi alkatunknak megfelelő személyt keresnek, akkor akár kiemelt statiszta szerepet is kaphatunk- ezért pedig akár plusz pár tízezer forint is ütheti a markunkat. Az alap statiszta munkával egy nap alatt általában 6-7 ezer forintot lehet keresni. Ha pedig szeretnék így pénzt keresni, akkor regisztráljunk be akár több közvetítő céghez is (néhol elkérnek pár ezer forintot a regisztrációért) és már várhatjuk is a hívásokat, hogy mikor mehetünk forgatni.

Megunt ruhák

Mindenki szekrényében akad néhány ruha, amit valamilyen okból már nem hord. Ezektől a felesleges daraboktól érdemes megszabadulni, de csak okosan! A jó állapotú ruhák a neten könnyen eladhatóak, nem nehéz összehozni belőlük több tízezres, vagy akár a bő százezres bevételt sem. Azonban akárcsak az ingatlanhirdetéseknél, itt is elengedhetetlen egy jó fotó. A legjobb, ha felkérünk valakit, hogy álljon nekünk modellt a ruhákban és figyeljünk arra is, hogy kellően részletes leírást adjunk a ruhákról a hirdetésben.

Főzés

Hazánkban is egyre jobban terjed a sharing economy - vagyis a megosztáson alapuló gazdaság. Azt azonban kevesen tudják, hogy ennek segítségével ma már akár az otthon megfőzött ebédet is eladhatjuk. 2015 őszén indult el a magyar közösségi vendéglátó rendszer, a Yummber. Ha szeretnénk eladni a megfőzött ételeinket, akkor regisztráljunk az oldalon és már kezdhetjük is kereskedést. Egy átlagos ebédért általában 900 - 1 300 forint között kérnek el a vendéglátók, de ebből persze lejön még a közvetítői díj is.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Zenetanár

Tudsz gitározni? Vagy épp ügyesen zongorázol? Akkor ne pocsékold el a tudásodat, tanítsd meg másoknak, amit tudsz. Persze ne ingyen, hanem némi juttatásér cserébe. Egy óráért akár 1-3 ezer forintot is elkérhetsz, ráadásul könnyen tarthatsz órákat délutánonként vagy a hétvégén is.

Értékesítő

Hazánkba több kozmetikai cég is kínál olyan álláslehetőséget, amit könnyen elvégezhetünk a jelenlegi állásunk mellett is. Ha tanácsadónak állunk, akkor nagy kedvezményekkel, akár beszerzési áron vásárolhatunk a cégtől termékeket, amit mi természetesen teljes áron adunk tovább ismerőseinknek, barátaiknak. Így az, hogy mennyi pénzt keresünk, az kizárólag attól függ, hogy mennyi terméket sikerül eladnunk.

NEKED AJÁNLJUK
HR BLOGGER
legacykft  |  2021.05.14 18:55
Az utóbbi években nagyon keresetté és trendivé vált Agile Coach-nak lenni. Az álláshirdetések tele v...
hrbonbon  |  2021.05.14 18:06
Article written by Zineb Krafess, Researcher AIMS International  Morocco In 2020, recruitment has...
perfekt  |  2021.05.13 10:30
A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, többször módosítot...
vezetoi-coaching  |  2021.05.12 15:36
Duolingo „használati utasítás” (blogokból szedtem össze, de alapvetően a saját gyakorlati tapasztala...
hrdoktor  |  2021.05.10 06:35
A munkahelyi egészségvédelem részeként az elhízás megelőzésével is foglalkoznunk kell. [...] Bőve...
NAPTÁR
Tovább
2021. május 14. péntek
Bonifác
19. hét
Ajánlatunk
KONFERENCIA
Tovább
HR Revolution 2021
Vörös riadó! Újabb fronton nyílhat harc a hazai munkahelyeken. Hogyan tovább?
EZT OLVASTAD MÁR?