1 °C Budapest

Címke: szinetár dóra (11 cikk)

Pénzcentrum | 2013. február 9. 13:05

Kiderült: ennyit keres Pál Dénes, a Voice nyertese

Negyedmillió forintért vállal egy 25 perces fellépést Pál Dénes, a The Voice nyertese. Ezzel egy csapásra a legdrágább magyarországi előadók közé lépett. A fiatal énekes 10 millió forinttal is gazdagodott, amit a döntő előtt még utazásra kívánt felhasználni. Jobban tenné, ha legalább fél évig kamatoztatná az összeget, amit a legnagyobb bankokban akár 300 ezer forinttal is gyarapíthatna.

Pénzcentrum | 2012. december 31. 13:02

Az RTL sztárja még az államtól is kap pénzt - Toplista

Pénzügyi portálunk rendszeresen jelentkezik a celebvilág híreivel is, hiszen köztük is akad szép számmal devizaadós, aki letudta tartozását, és akadnak, akik tehetségkutatón milliókat nyernek, amit a legjobban szeretnének befektetni. Idén még Oláh Gergőnek is segítettünk, hogyan vásárolhat a legolcsóbban lakást 2013-ban. Az év legnagyobb sikereit szedtük össze, minden olvasónknak hasonló szerencsét kívánunk a következő évben.

Pénzcentrum | 2012. augusztus 19. 13:00

Milliókat bukik válása miatt a Megasztár celebje

Több millió forintot bukhat havonta Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. Szakértők szerint az álompárként kikiáltott színész-énekes kettős tagjai együtt voltak nagyon népszerűek, külön-külön kevésbé lesznek érdekesek a közönség számára. Közös koncertjeik gázsija az utóbbi időkben fellépésenként félmillió forint volt, és akadt olyan hónap, amikor 30-40 felkérésnek is eleget tettek.