16 °C Budapest

Címke: stressztűrés (7 cikk)

Gosztola Judit | 2019. május 6. 14:30

Súlyos betegség terjed a magyar dolgozók között: meddig mehet ez tovább?

Annyi stressz ér manapság egy átlagos munkavállalót, amennyit feldolgozni szinte lehetetlenség: sokan belebetegszenek, vagy irány váltanak, és olyan helyet keresnek, ahol reményeik szerint könnyebb lesz a helyzetük. Meddig lehet facsarni egy dolgozót, hogy még másnap is emberként, és ne fásult, üres gépként üljön le az íróasztalához?

Pénzcentrum | 2013. május 20. 19:09

Sosem gondolnád, hol élnek a legstresszesebb magyarok

A budapesti idősebb marketinges férfiaknak a legkisebb, a szabolcsi fiatal háztartásbeli nőknek a legnagyobb a stressz-kockázatuk - derül ki az ország Nagy Stressz Tesztjének feldolgozása után készített első hazai stressztérképből.

Világgazdaság | 2009. július 6. 08:47

Ügyfélszolgálatok: a kereskelemben a legbunkóbbak

A legrátermettebbek a közigazgatásban dolgozók, míg legkevésbé a banki-pénzügyi területen dolgozók alkalmasak arra, hogy az ügyfeleket kiszolgálják. Az előbbiekre viszont egyáltalán nem jellemző a tapintat, míg utóbbiak a legdiplomatikusabbak a szakmájukban.

Pénzcentrum | 2008. szeptember 30. 12:00

Rémálom az interjún: könnyebb elrontani, mint gondolnád!

Egy állásinterjún a tapasztalat a legfontosabb. Ha már van gyakorlatunk, akkor nem remegve fogunk bemenni a szóban forgo céghez, nem fogunk dadogni, ha valamit kérdeznek, egy idő után már magabiztosabbak vagyunk és kész válasszal rendelkezünk minden kérdésre, minden szituációra. De gyakorlat nélkül az első néhány interjú kész rémálom is lehet. Nézzük, mit szabad és mit nem szabad mondani...