3 °C Budapest

Címke: stock exchange (5 cikk)

Pénzcentrum | 2011. június 7. 04:43

Generációváltás a családi vállalkozásoknál

A Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület és a Portfolio.hu 2011-ben harmadik alkalommal egyesíti erőit a régió legnagyobb iparági konferenciájának szervezésében. A HVCA szakmaisága és a Portfolio.hu piacismerete és média háttere révén, két rangos, évtizedes hagyományokra visszatekintő szakmai esemény összevonásával az esemény a közép-kelet európai régió vállalatfinanszírozási és kockázati tőke befektető szakemberek számára teljes körű piaci áttekintést, és a legmagasabb szintű kapcsolatépítési lehetőséget biztosítja.

Pénzcentrum | 2007. július 19. 05:40

Hogyan juthatsz könnyen pénzhez?

Időről időre cikkeinkben megoldásokat keresünk a kis- és középvállalkozások, különös tekintettel az induló, vagy épp fejlődésben lévő vállalkozások forráshiánya miatt jelentkező problémájának megoldására. Igyekszünk minél több hitel-, pályázati illetve egyéb forrásbevonási lehetőséget felkutatni és bemutatni.

Pénzcentrum | 2006. augusztus 21. 06:00

Vizes befektetések: színtiszta profit!

A víz központi helyet folglal el nemcsak a mindennapi élet, hanem a gazdasági fejlődés szempontjából is. A vízzel kapcsolatos pénzügyi hasznok természetesen (még) nem a Föld vízkészleteinek kiárusításából, hanem az ipar, és a lakosság számára változatlan formában haszontalan víz tisztításából, felhasználhatóvá tételéből származik. A vízkezeléssel foglalkozó vállalatokat korábban csak a

Pénzcentrum | 2006. július 19. 05:30

Megrázó meglepetés! - Erre senki nem fogadott volna...

A nagy-britanniai internetes fogadóiroda, a BetonSports szüneteltette a részvényeivel kereskedést a tőzsdén, mivel letartóztatták a vállalat vezérigazgatóját. David Carruthers Angliából Costa Ricára, a cég központjába szeretett volna utazni, mikor vasárnap a dallasi repülőtéren az amerikai hatóság előzetes letartóztatásba helyezte.