30 °C Budapest

Címke: státuszszimbólum (20 cikk)

Pénzcentrum | 2011. október 25. 16:39

Az igazi sikertörténet nem szakadt meg: ki maradhat versenyben a mobilpiacon?

Igazi sikersztori az Apple történetében az iPhone és úgy tűnik, hogy az okostelefonok piacán kibontakozott erős verseny közepette sem veszít vonzerejéből a készülék. A legújabb iPhone már az értékesítés első hétvégéjén az Apple legsikeresebb termékbevezetése lett, ami az értékesített készülékek darabszámát illeti. Az iPhone nagyban hozzájárult ahhoz, hogy folyamatosan rekordot döntöget az Apple nyeresége. Több nagymúltú mobilgyártó azonban nem bírta a versenyt, az iPhone megjelenését követően kezdődött el a Nokia és a Research in Motion hanyatlása is.

Pénzcentrum | 2010. december 20. 04:44

Kiderült! Erre mennek el Fábry Sándor milliói

Már csak néhány adás választja el a jubileumi 250. Esti Showdertől, immár egy évtizede kéthetente betölti a képernyőt az RTL Klub egyik legsikeresebb és legnézettebb műsorában, a hazai televíziózás meghatározó és - anyagilag is - megbecsült alakja, ő Fábry Sándor. Eddig kevesen tudták, de most fény derült rá, hogy mire költi a vagyonával ritkán kérkedő showman a millióit.

Pénzcentrum | 2010. május 20. 15:32

Havi 8,8 millió új mobil előfizetés egyetlen országban

A 2010-es világkiállítással Sanghaj az érdeklődést Kína múltjára, jelenére és jövőjére irányítja. A május 17-19. között Sanghajban megrendezett Ericsson Üzleti Innovációs Fórum idején kiadott Ericsson ConsumerLab jelentés bemutatja Kína közel 800 millió mobiltelefon-előfizetője és 380 millió internethasználója viselkedését, a rájuk jellemző trendeket és körülményeket.

Pénzcentrum | 2009. szeptember 14. 15:02

10 éves a státuszszimbólum! Egyedi széria nem csak egybenyakúanak

Limitált darabszámú különleges X5-öst dob piacra a tervek szerint a modell 10. születésnapja alkalmából a BMW. A kocsit dízel erőforrás fogja hajtani, ugyanis az értékesítési adatok alapján 95%-ban ezt a meghajtást keresik a vásárlók.

Pénzcentrum | 2009. június 25. 11:02

Világváltó csodajárgányok: T-modell, Trabant, Toyota Prius

A Forbes magazin időrendi sorrendben összeállította azoknak az autóknak a listáját, melyek az elmúlt évszázadban különös hatással volt az emberek életére, közlekedési szokásira, sőt a gyártók hosszú távú stratégiáit is felülírták.