Címke: női sofőrök (9 cikk)

Gosztola Judit | 2019. július 24. 05:45

Gondoltad volna? Ennyit keres egy árukiszállító az Auchan-nál

A munkaerő szempontjából egyetlen hazai cég sincs könnyű helyzetben, az Auchan üzleteiből például az állomány 7 százaléka hiányzik. Ám ahelyett, hogy beszállna kiskereskedelmi szektorban dúló licitháborúba, inkább a meglévő dogozók megtartására koncentrál, HR szempontból hosszú távon ezt tartják a cég legfontosabb feladatának. A Pénzcentrum HRcentrum rovatának kérdéseire Széll Hajnalka, az Auchan Magyarország Kft. HR-igazgatója válaszolt, aki azt is elárulta, több millió forintot fektetnek saját munkavállalóikba: egy náluk dolgozó pénztár hostess jelentkezhet akár központi asszisztensi pozícióra, de szakmát is tanulhat, lehet pék, karbantartó, biztonsági őr vagy targoncás. A bérekkel kapcsolatban pedig elárulta, menynit keresnek az árukiszállítók.

Pénzcentrum | 2009. október 2. 10:32

Életveszélyes női sofőrök: a sminkelés a legdurvább

A nők sokszor dicsekednek azzal, hogy egyszerre több dolgot is tudnak csinálni, többmindenre is képesek figyelni egy adott pillanatban. A legfrissebb statisztikák azonban mást mutatnak.

Pénzcentrum | 2009. június 18. 06:20

Válság és zéró tolerancia: van akinek ez jól jött!

Miközben a gazdaság különböző ágazataiból sorra érkeznek a hírek a lehetőségek beszűküléséről, az elbocsátásokról és a veszteségekről, addig a sofőrszolgálatok nem csak, hogy jól vannak, de lendületesen bővülnek is.