8 °C Budapest

Címke: hóhelyzet (17 cikk)

MTI | 2013. március 16. 14:08

Javul a hóhelyzet, de számos út még járhatatlan Magyarországon

Megindult a forgalom szombat délelőtt az M1-es autópályán Hegyeshalom felől Budapest irányában, országszerte azonban még számos út járhatatlan a hóátfúvások miatt, így sok települést továbbra sem lehet megközelíteni. A vonat- és a buszközlekedés lassan helyreáll. Több tízezer fogyasztónál azonban még mindig nincs áram az elmúlt napok rendkívüli időjárása miatt.

Pénzcentrum | 2011. január 13. 12:02

Sapka, sál, biztosítás - elindult a síszezon

Az idei síszezonban eddig több mint 40%-al többen kötöttek külföldi síelésre szóló utasbiztosítást, mint az előző év hasonló időszakában.

Pénzcentrum | 2010. február 15. 13:32

Hóhelyzet: már csak hét járhatatlan útszakasz maradt

A Dunántúlon a hétvégi hófúvások miatt több mint száz útszakasz vált nehezen járhatóvá vagy járhatatlanná. A Magyar Közút hómarói és hóekéi, illetve dolgozói megállás nélkül, éjjel-nappal dolgoztak a hóakadályok megszüntetésén. A folyamatos munkavégzésnek köszönhetően mára gyakorlatilag a legtöbb utat sikerült felszabadítania a társaságnak, így tegnap óta már nincs elzárt település az országban. Ugyanakkor a térségben közlekedők továbbra is télies útviszonyokkal találkozhatnak. A közútkezelő ezért arra kéri az autósokat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak az utak állapotáról, és csak téli közlekedésre alkalmas gépkocsikkal induljanak el.

Pénzcentrum | 2010. február 12. 08:17

Hóhelyzet! Járhatatlan utak, akadályok, viharos szél

A Dunántúlon több utat is járhatatlanná tett a hófúvás: Vas és Zala megyében összesen 7 útszakaszt zárt le a Magyar Közút. Elzárt település viszont jelenleg sehol sincs az országban. A szél a nap folyamán sokfelé lesz viharos, ezért további hófúvásokra is lehet számítani.

Pénzcentrum | 2010. február 11. 08:17

Hóhelyzet! Az ország egyes területein 35-50 cm hó is hullott

Tovább tart a tegnap elkezdődött intenzív havazás, a Dunántúlon 15-25, míg egyes helyeken 35-50 centiméternyi hó is hullott a hajnali órákig. Zala megyében a megerősödött szél miatt hófúvások nehezítik a közlekedést. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a teljes gépparkjával jelenleg is folyamatosan dolgozik a hóakadályok megszüntetésén. A közútkezelő ugyanakkor kéri a közlekedők együttműködését is: ha tehetik, ne induljanak útnak.

GEN Z Fest 2024
Pénzről, bátran. Techről, tudatosan. Jövőről, őszintén.
Most nem