12 °C Budapest
SissiPark: előszezoni árak, főszezoni hóhelyzet (x)

SissiPark: előszezoni árak, főszezoni hóhelyzet (x)

Pénzcentrum
2017. december 11. 05:00

Csalhatatlanul kezdetét vette a téli szezon az osztrák sípályákon.

A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.

Már most példátlanul jó terepen, csaknem kifogástalan havon síelhetnek az Ausztriába érkezők. Az 1650 méter magasan fekvő Lachtalban az elmúlt időszakban szinte folyamatosan havazott, működnek a hóágyúk és a legtöbb felvonó is, Schladming-Dachstein hegyein pedig már 3 síterepen elindultak a síliftek.

Már az előszezon is jól indul az osztrák Alpokban, legalábbis az 1650 méter magasan fekvő Lachtalban és a Dachstein gleccserhez közeli Schladming/Hausban, ahol a minden kényelemmel felszerelt SissiPark pályaszállások luxus körülményekkel várják a vendégeket. És ezúttal nemcsak az apartman szálló kiemelt színvonalára gondolunk, hanem a természeti körülményekre is, hiszen mindkét helyszínen már most annyi hó esett, mint egy jónak mondható téli főszezonban. Így aztán nem csoda, hogy a lachtali sípálya egyes szakaszain megjelentek a korai síelők, akik éppen ezt az érintetlen természetet, a csendet, a nyugalmat és a kényelmes lesiklást szeretik. A schladmingi Haus im Ennstalban üzemelő SissiPark közelében található Dachstein gleccseren ugyanilyen körülmények között szeptember óta lehet síelni és a Ski-Amadé síszövetséghez tartozó 4-Hegyből három, a Planai, a Reiteralm és a Hauser-Kaibling sífelvonói is zavartalanul működnek.


Tapasztalt helyiek, a régiókban síoktatók és rendszeresen síelők egybehangzó véleménye szerint az Alpoknak ezekben a régióiban több év után idén végre nem lesz hó hiány, hiszen már most, az előszezonban is főszezoni körülmények uralkodnak. Kivéve az árakat. Ilyenkor ugyanis mindezt a kényelmet és szépséget előszezoni árakon, vagyis a főszezoninál olcsóbb síbérletekkel lehet élvezni. A lachtali SissiParkban ebben az időszakban garantált a kedvezmény a Besíző akciós csomagokkal, amiben most a félpanziós ellátás és ingyenes gyerek síbérletek is benne vannak.
A korai szezonkezdés előnye, hogy miközben már működnek a felvonók, s teljes gőzzel üzemelnek a hütték, sehol nem kell sorban állni, tülekedni, de még csak várakozni sem. Az előszezonban ez a kényelem, na és persze a háborítatlan, síelésre csábító hófödte hegyoldalak a legvarázslatosabbak. Ilyenkor lehet a legkényelmesebben élvezni ezt a sportot és a gyönyörű természetet. Aki egyszer ráérez az előszezoni síeléssel járó szépségekre, az többé nem akar lemondani róla.


Mivel a SissiPark mindkét helyszínen pályaszállásként üzemel, természetesen a síeléshez szükséges minden kényelmi feltétel is garantált. Az épület földszintjén található fűtött sí-tárolókat csak pár lépés választja el a lesikló pályáktól, így a felszerelést egyáltalán nem kell szállítani vagy cipelni, a lécbe beleugorva szinte azonnal lehet suhanni a lejtőn. A saját szaunával felszerelt, elegáns apartmanok mindegyike egyedülálló panorámára, a hófödte csúcsokra és - lévén, hogy pályaszállás -, természetesen a sípályákra néz. Az a vendég sem csalódik azonban, aki a pihenés óráit nem a lakosztályában, hanem a szálló környékén, pihentető sétával vagy éppen keményebb hegyi túrával töltené, hiszen ehhez mindkét helyszínen adottak a körülmények. Méghozzá káprázatos körülmények. Erről a káprázatról azonban nem emberi kéz, hanem maga a természet gondoskodik.

További információk és online foglalás: www.sissipark.at

(x)

NEKED AJÁNLJUK
A legfontosabb hírek, a napi hírzaj nélkül.
Elindult a Pénzcentrum heti hírlevele, a Turmix.
Erről ne maradj le!
NAPTÁR
Tovább
2021. október 17. vasárnap
Hedvig
41. hét
Október 17.
Missziók Világnapja
KONFERENCIA
Tovább
Sustainable World 2021
Fenntartható befektetések, piaci lehetőségek: varázsszó az ESG
EZT OLVASTAD MÁR?
Pénzcentrum  |  2021. október 16. 19:20