16 °C Budapest

Címke: fiat panda (19 cikk)

Pénzcentrum | 2011. november 3. 15:38

Kötelező: nincs minden a kalkulátorokban, erre figyelj!

Stabil árakkal és extra szolgáltatásokkal várja ügyfeleit az Allianz és az Aegon, mindkét vállalat a kalkulátorokban nehezen megjeleníthető termékeivel akarja inkább megnyerni a gépkocsitulajdonosokat.

Pénzcentrum | 2011. április 16. 07:25

Megoldás a drága benzinre: 10 kocsi, ami szuperkeveset fogyaszt

A rakétaként szárnyaló benzinárak mellett sokan a garázsukban hagyni kényszerültek kedvenc járgányukat. Ha mi nem akarunk így járni és még gépjárművásárlás előtt állunk érdemes elgondolkozni az alacsonyabb fenntartási költséggel üzemeltethető autókon. Akié kevesebbet eszik, az tovább ér - tartják a kis, takarékos autók tulajdonosai. Melyik 10 kocsi tartható fent a legolcsóbban? A "Which?" online újság listája alapján, mi is utánajártunk.

Pénzcentrum | 2010. november 5. 16:58

Megjött a félmilliós kisautó! + fotó és videó

Európában is kapható lesz az olaszok legújabb kisautója, ami mindössze félmillió forintba fog kerülni. A Piaggio NT3 egyelőre még nincs sorozatgyártás alatt. A cég a kisautót elsődlegesen az indiai piacra szánja.

Pénzcentrum | 2009. április 14. 05:55

Új autó kétmillió alatt: Tata Nano helyett ez jut a kispénzű magyarnak!

Óriási érdeklődés kísérte az Indiában gyártott XXI. századi Trabi, a Tata Nano gyártását és bemutatását. A kétezer dolláros kisautó kontinensünkre történő bevezetése még várat magára, bár nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy a modell európai eladási ára jóval meghaladja majd az indiait. A Pénzcentrum arra volt kíváncsi, hogy a kispénzű magyar újautó vásárlók milyen modellek közül válogathatnak.

Pénzcentrum | 2007. november 20. 11:00

Egyre keresettebb a luxus - Leáldozóban a kisautók csillaga?

Még mindig kisautók uralma jellemzi az európai piacot. Azonban a harmadik negyedéves adatok alapján a luxus kategória eladásai növekednek a legjobban. Mindez azonban csak a közelgő ünnepeknek köszönhető vagy feltámadt az európai autópiac?

Pénzcentrum | 2007. október 24. 16:00

Kirobbanó kínai fejlődés: másoktól lopják az ötletet?

Komoly problémákkal nézhet szembe egy kínai autógyár, ha bebizonyosodik, hogy egy európai autóról mintázta legújabb modelljét. Az egyezkedés bár bevett szokás a gyárak között, a másolás viszont már nyilvánvalóan nem tetszik az eredeti modell gyártójának...

Pénzcentrum | 2007. október 8. 10:05

Miből lesz az Év Autója? Itt a döntősök listája

Néhány hónnappal ezelőtt az európai Év Autója bizottság a Ford egyterűjét, az S-Maxot találta a 2007-es év legjobb modelljének. Az 58 tagú bizottságban európai újságírók ülnek, akik a modellek újdonságerejét, környezetvédelmi, biztonsági és a gazdasági megfelelőségét vizsgálva döntöttek az S-Max mellett.

Pénzcentrum | 2007. június 19. 10:30

Egyre öregebb autók az utakon - akiket szorít...

Az előző év hasonló időszakához képest 1,6 százalékos csökkenést mértek az újautó-eladások terén Európában, a hangsúlyosabb nyugat-európai államokban tapasztalt szűkülést a közép-kelet európai régióban 11 százalékos bővülése mérsékelte valamelyest