30 °C Budapest

Címke: ferihegy járatok (24 cikk)

Pénzcentrum | 2012. március 14. 16:07

Új fapados járat indul a népszerű nyaralóvárosba

Új járatokkal bővíti budapesti kínálatát a Wizz Air - jelentette be a társaság mai sajtótájékoztatóján. A diszkont légitársaság júniustól Várnába is közlekedtet járatokat, valamint Bergamo helyett mostantól Milánó fő repülőterére repül majd a légitársaság. Sűríti járatait Pálma de Mallorca felé is a Wizz Air, ugyanakkor április közepétől bezárásra kerül a Budapest-Pisa járat.

Pénzcentrum | 2011. december 30. 13:37

Januártól változik a budapesti közlekedés

2012-ben nem emelkednek a jegyárak, bevezetjük a csoportos napijegyet, szélesebb kör veheti igénybe a kisgyerekes bérletet, kutyák számára is lehet napi- és hetijegyet váltani, az éves bérletet vásárlók választhatnak az 1 db éves és a 12 db havi bérletszelvény között, a HÉV-bérletek az éjszakai buszon is érvényesek - tudatta közleményében a Budapesti Közlekedési Központ.

Pénzcentrum | 2011. december 1. 19:37

Változás a budapesti tömegközlekedésben: a részletek

Nem emelkednek a jegyárak, bevezetjük a csoportos napijegyet, szélesebb kör veheti igénybe a kisgyerekes bérletet, kutyák számára is lehet napi- és hetijegyet váltani, az éves bérletet vásárlók választhatnak az 1 db éves és a 12 db havi bérletszelvény között, a HÉV-bérletek az éjszakai buszon is érvényesek - ezek a legfontosabb változások jövőre, annak nyomán, hogy a Fővárosi Közgyűlés szerdán elfogadta a BKK és a BKV által előkészített, a budapesti közösségi közlekedés 2012-es viteldíjairól szóló előterjesztést.

Pénzcentrum | 2010. december 9. 11:32

BKV: fontos változások januártól!

A Budapesti Közlekedési Központ és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tárgyalásainak eredményeképpen 2011. január 1-jétől az árak szinten tartása mellett bővül egyes budapesti jegyfajtákkal elérhető szolgáltatások köre. Az előterjesztés szerint az utasok 2011-től a Budapest-bérleten túl a BKV 24 órás jegyét, a 72 órás jegyet és a hetijegyet is használhatják az elővárosi vonatokon és a Volánbusz járatain Budapest határain belül.